Η Αντριάννα μιλά για τη ζωή της με ακράτεια

«Φοβόμουν ότι κάποιος θα το πρόσεχε»

Η ιστορία της Aντριάννα

«Ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, είμαι όρθια όλη μέρα και είμαι συνεχώς σε επαφή με πελάτες. Πριν μερικά χρόνια, άρχισα να έχω διαρροές κατά τη διάρκεια της σωματικής προσπάθειας. Για παράδειγμα, όταν σήκωνα κάτι βαρύ στην αποθήκη, μερικές σταγόνες ούρων πολλές φορές κατέληγαν στο εσώρουχό μου. Φοβόμουν ότι οι συνάδελφοί μου ίσως πρόσεχαν κάτι.
 
Ήμουν διστακτική αλλά τελικά το εκμυστηρεύτηκα στην φίλη μου την Gabi. Μου πρότεινε κάποιες ειδικές σερβιέτες για αδυναμία κύστης. Αυτό ήταν υπέροχο και έζησα πραγματικά καλά για χρόνια. Αλλά ξαφνικά το πρόβλημά μου επιδεινώθηκε και οι σερβιέτες δεν μου προσέφεραν πια αποτελεσματική προστασία.
 
Όταν άκουσα για το νέο προστατευτικό εσώρουχο της TENA, ήμουν αρκετά δύσπιστη. Ένα σερβιετάκι ή μία σερβιέτα δεν ήταν και τόσο μεγάλο θέμα για μένα, αλλά να εγκαταλείψω τα εσώρουχά μου και στη θέση τους να βάλω ένα προστατευτικό εσώρουχο; Αυτό ήταν αδιανόητο για μένα. Ωστόσο, η περιέργειά μου κέρδισε και παρήγγειλα ένα δωρεάν δείγμα. Ήθελα τουλάχιστον να τα δοκιμάσω. 
 
Όταν έφτασε το δέμα, περίμενα να αντικρίσω ένα μεγάλο και παλιομοδίτικο εσώρουχο που θα διαγραφόταν κάτω από τα ρούχα μου. Αλλά το αντίθετο! Το προστατευτικό εσώρουχο της TENA αγκαλιάζει το σώμα μου και έχει πολύ όμορφο σχέδιο. Κανένας δεν μπορεί να δει ότι φοράω ένα προϊόν αδυναμίας κύστης κάτω από το τζην μου και το προστατευτικό εσώρουχο είναι πολύ πιο απορροφητικό από τις σερβιέτες. Αυτή η αίσθηση ασφάλειας είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Τώρα φοράω προστατευτικό εσώρουχο TENA κάθε μέρα και ούτε το θυμάμαι.»