Γρήγορη απορροφηση και αποτελεσματική προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα σας

Έχετε ευαίσθητο δέρμα και παράλληλα έχετε μικρές διαρροές;

Δεν είστε σίγουρες πώς να το αντιμετωπίσετε; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε την λύση που περιμένατε…

Σας παρουσιάζουμε τα σερβιετάκια TENA lights, φτιαγμένα από απαλά υλικά που αναπνέουν, χωρίς αρώματα και χωρίς χρωστικά. 

Απορροφούν γρήγορα το υγρό και κλειδώνουν την υγρασία, προστατεύοντας την ευαίσθητη περιοχή σας.

Καθώς μεγαλώνουμε και αρχίζουμε να περνάμε στην , το δέρμα μας μπορεί να γίνει ακόμη πιο ευαίσθητο, έτσι μπορεί και να ερεθιστεί πιο εύκολα. 

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να επιλέγουμε ένα προϊόν που θα είναι απαλό για το δέρμα μας και δεν θα μας ενοχλεί, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να αισθανόμαστε άνετα.

Και επιπλέον η νέα συσκευασία μας… είναι από 100% ανανεώσιμες ίνες.

Μάθετε περισσότερα για αυτά τα εξαιρετικά αποτελεσματικά σερβιετάκια.

Μικρές διαρροές και ακράτεια στις γυναίκες

Όταν παίζετε σπορ ή ακόμα και όταν βήχετε, φτερνίζεστε ή γελάτε, μπορεί να συμβούν μικρές διαρροές στις πιο απρόσμενες στιγμές. Αλλά αυτό δεν πρέπει να εμποδίζουν εσάς και τον τρόπο ζωής σας.

Ένα μέγεθος δεν ταιριάζει πάντα σε όλους, γι' αυτό και η σειρά TENA lights διαθέτει σερβιετάκια για αδυναμία κύστης σε πολλά μεγέθη και απορροφητικότητες. Όλα τα σερβιετάκια είναι τόσο λεπτά όσο 3mm, τα μεσαίου μεγέθους σερβιετάκια και τα μεγάλα σερβιετάκια μας είναι ιδανικά για επιπλέον ασφάλεια όταν το χρειάζεστε και το μικρότερο μέγεθος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και με στρινγκ !

Αλλά για αυτό τα TENA lights είναι ξεχωριστά…

Φιλικά για το δέρμα. Με την προστασία της ΤΕΝΑ

Όταν βιώνετε μικρές διαρροές για πρώτη φορά, η αναζήτηση μιας σερβιέτας μπορεί να φαίνεται η προφανής λύση. Αλλά η επιλογή μιας σερβιέτας ειδικά σχεδιασμένης για διαρροή ούρων θα συμβάλλει στην προστασία του δέρματός σας και θα μειώσει τον κίνδυνο διαρροών. Αυτό είναι που κάνει τα προϊόντα μας, τα TENA lights τα καλύτερα σερβιετάκια για αυτές τις απρόσμενες στιγμές.

assorbimento-rapido-tena-lights-sensitive.jpg

Γρήγορη απορροφητικότητα

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις μικρές διαρροές όταν βρίσκεστε έξω. Τα σερβιετάκια υψηλής απόδοσης TENA Lights απορροφούν και διανέμουν γρήγορα τα ούρα, κλειδώνοντάς τα στον πυρήνα της σερβιέτας και αφήνοντάς σας στεγνές και φρέσκες. Και μόλις παγιδευτεί η υγρασία, δεν διαφεύγει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οσμές.

per-pelli-sensibili-tena-lights-sensitive.jpg

Για το ευαίσθητο δέρμα

Το δέρμα μας μπορεί να γίνει πιο ευαίσθητο καθώς μεγαλώνουμε, καθιστώντας το πιο επιρρεπές σε ερεθισμό. Τα TENA Lights είναι δερματολογικά ελεγμένα και περιέχουν 0% αρώματα και χρωστικά, προστατεύοντας το δέρμα σας από ερεθισμούς και δυσφορία.

morbida-superficie-tena-lights-sensitive.jpg

100% ανανεώσιμο πακέτο

Συμβάλλουμε όλοι για την προστασία του πλανήτη και η νέα μας συσκευασία TENA Lights είναι κατασκευασμένη από 100% ανανεώσιμες ίνες. Αφαιρέσαμε το πλαστικό τμήμα της συσκευασίας, αλλά να είστε σίγουρες ότι αυτό που υπάρχει στο κουτί σάς προστατεύει καλύτερα από ποτέ από μικρές διαρροές και ερεθισμούς του δέρματος.

Να φροντίζετε το δέρμα σας

Μετά απ’ όσα έχει περάσει το δέρμα σας, αξίζει την ιδιαίτερη φροντίδα μας. Επιλέξτε το σερβιετάκι που θα αγοράσετε, ή παραγγείλτε ένα δωρεάν δείγμα.