Περιπτώσεις

Συνεχίστε να λέτε ναι στα καλά πράγματα της ζωής

Ταξιδεύοντας, πηγαίνοντας στην παραλία ή βουλιάζοντας στο κρεββάτι έτοιμη για έναν καλό νυχτερινό ύπνο μετά από μια κουραστική μέρα. Το να απολαμβάνετε την ζωή στο έπακρο είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα και η αδυναμία κύστης δεν θα έπρεπε να σας σταματάει ποτέ από το να κάνετε αυτό που θέλετε. Τα προϊόντα TENA Discreet σχεδιάστηκαν με βάση τις εκτεταμένες πληροφορίες του πελάτη και προσφέρουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και επίπεδα απορροφητικότητας, ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες. 
 
Η σειρά καλύπτει προστασία ακράτειας. από τις πιο εύκολες μέχρι τις πιο δύσκολες καταστάσεις, ακόμα και αυτές που είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν από άλλες. Θέλουμε να πείτε ναι σε αυτό το ταξίδι το Σαββατοκύριακο, στο πάρτι στην παραλία και στις διακοπές με το αυτοκίνητο. Μην αφήνετε την αδυναμία κύστης να γίνει εμπόδιο.
 
Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να αντιμετωπίσετε την και την αδύναμη ουροδόχο κύστη όταν ταξιδεύετε ή όταν απλά θέλετε να απολαύσετε έναν ήσυχο ύπνο:
 
  • Ελέγξτε την ποσότητα των υγρών που πίνετε πριν πάτε στο κρεβάτι ή μπείτε στο αεροπλάνο. Παρόλ' αυτά, θυμηθείτε ότι το να πίνετε ελάχιστα μπορεί να ερεθίσει την ουροδόχο κύστη σας και να σας προκαλέσει αίσθηση άμεσης ανάγκης. 
  • Προγραμματίστε τις στάσεις για τουαλέτα πριν ξεκινήσετε για να ένα ταξίδι οδικώς. Χρησιμοποιήστε το Google Maps για να εντοπίσετε εστιατόρια, πάρκα ή εμπορικά κέντρα, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο και να παραμείνετε ήρεμες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.  
  • Προσθέστε μερικές ασκήσεις kegel στην καθημερινή πρωινή σας ρουτίνα. Μερικά λεπτά ασκήσεων του πυελικού εδάφους την ημέρα μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο διαρροών.
  • Κατεβάστε μια εφαρμογή που να δείχνει πού βρίσκεται η πλησιέστερη τουαλέτα. Υπάρχουν πολλές για να επιλέξετε από το App Store ή το Google Play.