Σερβιετάκια ακράτειας για γυναίκες

Διακριτικά και ασφαλή σερβιετάκια ακράτειας για γυναίκες

Ανακαλύψτε τη σειρά διακριτικής προστασίας της TENA για ελαφριά διαρροή της ουροδόχου κύστης και μικρές διαρροές ούρων, ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες. Τα σερβιετάκια ακράτειας διατίθενται σε διαφορετικά μήκη, χρώματα και επίπεδα απορροφητικότητας, ώστε να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει. Είναι λεπτά όπως τα κανονικά σερβιετάκια αλλά εκπληκτικά ασφαλή, καθώς κλειδώνουν γρήγορα τις διαρροές για μέγιστη προστασία έναντι περιστασιακών διαρροών κατά την άσκηση, το φτέρνισμα ή το γέλιο. Τόσο λεπτά που θα ξεχάσετε ότι τα φοράτε, είναι ιδανικά για να φοράτε κάθε μέρα για πρόληψη, ώστε οι διαρροές ούρων να μην σας εμποδίζουν να κάνετε αυτό που επιθυμείτε.

TENA Lights Discreto | Σερβιετάκι Ακράτειας για το Ευαίσθητο Δέρμα

Γρήγορη απορροφητική προστασία για ευαίσθητη επιδερμίδα με 0% αρώματα και χρωστικές. Σχεδιασμένο για ελαφριάς μορφής ακράτεια.

Σερβιετάκια TENA Silhouette Noir Normal | Μαύρα σερβιετάκια ακράτειας

Μαύρα σερβιετάκια ακράτειας για απίστευτα διακριτική προστασία

TENA Lights Normal | Σερβιετάκι Ακράτειας για το Ευαίσθητο Δέρμα

Γρήγορη απορροφητική προστασία για ευαίσθητη επιδερμίδα με 0% αρώματα και χρωστικές. Σχεδιασμένο για ελαφριάς μορφής ακράτεια.

TENA Lights Long | Σερβιετάκι Ακράτειας για το Ευαίσθητο Δέρμα

Προστασία με γρήγορη απορρόφηση για το ευαίσθητο δέρμα με 0% αρώματα και χρωστικές. Σχεδιασμένο για ελαφριάς μορφής ακράτεια.