Τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία

Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνή, σίγουρη και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.

Η ακράτεια είναι μια παγκοσμίως κοινή πάθηση. Εάν είστε ένας από τους πολλούς ανθρώπους που υποφέρουν από διαρροή ούρων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να σας περιορίζει από το να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο. 
 
Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας μας TENA Lady είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παραμένετε στεγνή και ασφαλής κάθε μέρα, υπό όλες τις συνθήκες. Όλα τα προϊόντα TENA Lady σάς προσφέρουν τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνή, ασφαλής και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
 
Λειτουργεί ως εξής: 
Εικόνα με τέσσερα βέλη που δείχνουν σε μια σταγόνα
Σας κρατάει στεγνή.
Τα προϊόντα TENA Lady είναι προσεχτικά σχεδιασμένα για να σας κρατάνε στεγνές. Η επιφάνεια της περιοχής εισαγωγής απομακρύνει την υγρασία γρήγορα και αποτελεσματικά, κι έπειτα την περιορίζει βαθιά μέσα στα στρώματα.
Εικόνα με βέλη που απομακρύνονται από ένα κεντρικό σημείο
Εξουδετερώνει τις οσμές
Όλα τα προϊόντα TENA Lady έχουν μοναδικές ενεργές μικροπέρλες φρεσκάδας που περιορίζουν τα ούρα, μειώνοντας την αμμωνία που προκαλεί την ανάπτυξη των οσμών.
Εικόνα με εσώρουχα
Ασφαλής σχεδιασμός
Τα προϊόντα TENA Lady έχουν σχεδιαστεί με βάση το σχήμα του γυναικείου σώματος, για ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Η μεγάλη γκάμα μας προσφέρει προηγμένη προστασία για όλες τις ανάγκες, από τα ελαφρότερα σερβιετάκια μέχρι τα προστατευτικά εσώρουχα, βοηθώντας τις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς.