Σερβιέτες ακράτειας για γυναίκες - πόσο συχνά πρέπει να τα αλλάζετε;

Εάν αντιμετωπίζετε απρόβλεπτες διαρροές λόγω ακράτειας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα. Οι σερβιέτες TENA για γυναίκες προσφέρουν εξαιρετική και διακριτική προστασία από διαρροές και οσμές. Και για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα προϊόντα μας, ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές σχετικά με το πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε την σερβιέτα σας, πώς να αντιμετωπίζετε τον ερεθισμό του δέρματος και πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε την σερβιέτα σας τη νύχτα.

Πόσες φορές πρέπει να αλλάζετε την σερβιέτα σας;

Σας συνιστούμε να αλλάζετε σερβιέτα 3-5 φορές την ημέρα. Αλλά κάθε γυναίκα είναι μοναδική, επομένως, η αλλαγή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με παράγοντες όπως η κατάσταση του δέρματός σας, το μέγεθος της διαρροής που αντιμετωπίζετε και το είδος του προϊόντος που χρησιμοποιείτε.
 
Η πιο σημαντική συμβουλή είναι ότι πρέπει να αλλάζετε πάντα το προϊόν ακράτειας προτού υπερβεί την ικανότητα απορρόφησής του. Κάτι τέτοιο βοηθά στην αποφυγή τυχαίων διαρροών και καταπολεμά θέματα υγιεινής του δέρματος που μπορούν να οδηγήσουν σε δυσάρεστες οσμές, δερματίτιδα και λοιμώξεις.
 
Η σερβιέτα σας πρέπει να είναι εξειδικευμένο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, επίπεδο απορρόφησης και τύπο σερβιέτας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχει στενή και άνετη εφαρμογή στη βουβονική χώρα. Και θυμηθείτε, ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής σας και τις απαιτήσεις απορροφητικότητας, η TENA διαθέτει την ιδανική σερβιέτα για τις ανάγκες σας.
TENA Discreet Mini και TENA Silhouette Noir Mini

Σερβιέτες TENA για γυναίκες

Μείνετε στεγνές, ασφαλείς και σίγουρες μέρα και νύχτα. Σχεδιασμένα για ασφαλή και άνετη εφαρμογή, με απίστευτη προστασία.

Γιατί κάποιες γυναίκες αλλάζουν την σερβιέτα τους ακόμα και αν είναι στεγνή;

Όλα τα προϊόντα ακράτειας TENA είναι άνετα και απορροφητικά και παρέχουν έλεγχο οσμών. Αλλά κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, και αν είστε πολύ δραστήρια, μπορεί να θέλετε να αλλάζετε την σερβιέτα σας πιο συχνά.
 
Ακόμα κι αν δεν έχετε σημαντικές διαρροές, μια αλλαγή μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε σιγουριά και άνεση. Ακούστε το σώμα σας και κάντε αυτό που σας βοηθά να νιώσετε καλύτερα. Απλώς να θυμάστε, όταν αλλάζετε την σερβιέτα, να διατηρείτε το δέρμα στην περινεϊκή περιοχή καθαρό και προστατευμένο με τα σωστά προϊόντα.

Πώς φροντίζω τον ερεθισμό του δέρματος;

Λάβετε υπόψη ότι η εκτεταμένη έκθεση στην υγρασία μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο δέρμα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να αλλάξετε την σερβιέτα ακράτειας πριν γεμίσει πολύ. Εάν προκληθεί ερεθισμός, πρώτα πλύνετε το δέρμα χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα και μετά στεγνώστε με μια πετσέτα. Όταν η περιοχή είναι καθαρή και στεγνή, απλώστε λίγη προστατευτική κρέμα που επουλώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Εάν ο ερεθισμός επιμένει, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Πρέπει να αλλάζω την σερβιέτα ακράτειας τη νύχτα;

Ο καλός βραδινός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία κάθε γυναίκας. Το προϊόν ακράτειας πρέπει να βοηθάει και όχι να διακόπτει τον ύπνο σας.
 
Το κλειδί για έναν πιο άνετο ύπνο είναι μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Για παράδειγμα, η TENA Discreet Normal Night με ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και επιπλέον απορροφητικότητα σας κρατά στεγνή όταν ξαπλώνετε και παρέχει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση όλη τη νύχτα.

Δεν είστε η μόνη

Η γυναικεία είναι πολύ συχνή και φυσιολογική, ωστόσο, συνοδεύεται από επίμονο κοινωνικό στίγμα. Στην TENA εργαζόμαστε σκληρά για να αμφισβητήσουμε αυτές τις αρνητικές αντιλήψεις και να ενισχύσουμε την αποδοχή. Εάν έχετε ακράτεια αλλά δεν έχετε συμβουλευτεί γιατρό, θυμηθείτε ότι το να ζητάτε βοήθεια είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι δύναμης. Το να εκμυστηρευτείτε το πρόβλημά σας σε κάποιον θα σας ανακουφίσει αφάνταστα.
 
Τέλος, χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα, θα είστε έτοιμες να χειριστείτε τις καθημερινές προκλήσεις χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Και όσον αφορά τη συχνότητα αλλαγής της σερβιέτας ακράτειας, να θυμάστε ότι, Α) αλλάζετέ πάντα προτού βραχούν πολύ και, Β) διατηρήστε την περιοχή των γεννητικών οργάνων σας στεγνή, καθαρή και προστατευμένη - για πιο υγιές δέρμα και καλύτερο έλεγχο.

Σχετικά άρθρα