Ποιοι είμαστε

Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας, η ΤΕΝΑ έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία μάρκα παγκοσμίως για την αδυναμία της ουροδόχου κύστης και την

Η ΤΕΝΑ παρέχει προϊόντα και λύσεις για ανθρώπους και υγειονομικές υπηρεσίες σε πάνω από 90 χώρες και είναι στο προσκήνιο για την ανάπτυξη προσφορών που ικανοποιούν τις ανάγκες εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
 
Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους
Πέρα από το γεγονός ότι είναι αναπάντεχα συχνή, η μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους στην ακμή της ζωής τους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη γενική εικόνα της υγείας τους. Και η ακράτεια επηρεάζει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους. Δεν είναι πολύ σοβαρή πάθηση, αλλά η κοινωνική προκατάληψη σχετικά με την ακράτεια μπορεί να βλάψει την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Γνωρίζουμε επίσης ότι η ακράτεια προκαλεί αισθήματα άγχους και απομόνωσης, και ότι οι πάροχοι φροντίδας συχνά θέλουν να βοηθήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, ενώ οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να εξισορροπήσουν τα έξοδα με την επιθυμία τους να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας.
 
Μία εταιρεία της Essity
Η ΤΕΝΑ είναι μία επωνυμία της Essity, μιας εταιρείας που είναι παγκόσμιος ηγέτης σε προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας σε πάνω από 100 χώρες. Η Essity θεωρείται σημείο αναφοράς στη βιωσιμότητα και έχει κατονομαστεί ως μία από τις εταιρείες με την καλύτερη δεοντολογική συμπεριφορά στον κόσμο.