Προϊόντα

Η και η περιποίηση επιδερμίδας είναι δύο τομείς που συνδέονται συνήθως με τη φροντίδα. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο η ΤΕΝΑ, με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, μπορεί να σας βοηθήσει ως φροντιστές υγείας.

×

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει στις επιλογές σας

Γυναίκες

σερβιέτες ακράτειας για γυναίκες

Ανακαλύψτε τη μεγάλη σειρά απίστευτης προστασίας της TENA για μικρές έως μεγάλες διαρροές ούρων. Όλα τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες. Οι σερβιέτες ακράτειας είναι ιδανικές για όταν έχετε απρόβλεπτες διαρροές ούρων ενώ ασκείστε, γελάτε ή απλώς απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας. Χάρη στις σερβιέτες ακράτειας, μπορείτε να νιώθετε στεγνή και σίγουρη με την ασφάλεια που χρειάζεστε και τη διακριτικότητα που θέλετε μέρα-νύχτα.

Οι σερβιέτες για την αδυναμία της ουροδόχου κύστης διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μήκη, χρώματα και επίπεδα απορροφητικότητας, ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας, ενώ διαθέτουν σύστημα εξουδετέρωσης οσμών. Όλες παρέχουν ταχεία απορρόφηση και εγκλωβίζουν γρήγορα και βαθιά μέσα τους τις διαρροές ούρων, απομακρύνοντάς τες από την επιδερμίδα, για αίσθηση στεγνότητας, φρεσκάδας και άνεσης.

Οι αξιόπιστες σερβιέτες ακράτειας της TENA για γυναίκες είναι η ιδανική καθημερινή επιλογή για οποιαδήποτε γυναίκα με αδυναμία της ουροδόχου κύστης. Συνεχίστε τη ζωή σας κανονικά, χωρίς να ανησυχείτε για τις απρόβλεπτες διαρροές ούρων.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Discreet Ultra Mini | Σερβιέτα ακράτειας

Οι πιο λεπτές σερβιέτες μας, TENA Discreet, παρέχουν διακριτική και ασφαλή προστασία για ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης

TENA Discreet Ultra Normal | Σερβιέτα ακράτειας

Οι πιο λεπτές σερβιέτες μας, TENA Discreet Ultra, παρέχουν διακριτική και ασφαλή προστασία για ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης

TENA Discreet Normal | Σερβιέτα ακράτειας

Διακριτική και ασφαλής σερβιέτα για αδυναμία κύστης μέτριας μορφής

TENA Discreet Extra | Σερβιέτα ακράτειας

Σερβιέτα ακράτειας για μέτριες, απροσδόκητες διαρροές ούρων.

TENA Discreet Protect+ Normal Night | Σερβιέτα ακράτειας

Σχεδιασμένη με επιπλέον μήκος και πλάτος για προστασία και άνεση κατά την διάρκεια της νύχτας. Ιδανικη για μέτριες, απρόσμενες διαρροές της ουροδόχου κύστης.

TENA Discreet Extra Plus | Σερβιέτα ακράτειας

Ασφαλής σερβιέτα ακράτειας για μέτριες έως έντονες απροσδόκητες διαρροές ούρων.

TENA Discreet Protect+ Maxi | Σερβιέτα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Σερβιέτα ακράτειας με μέγιστη προστασία για βαριές, απροσδόκητες διαρροές ούρων.

TENA Lady Super | Σερβιέτα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Σερβιέτα ακράτειας σχεδιασμένο για μεσαία έως βαριάς μορφής αδυναμία κύστης.

TENA Discreet Protect+ Maxi Night | Σερβιέτα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Η σερβιέτα με την μεγαλύτερη προστασία, ιδανική για την νύχτα και για βαριές, απροσδόκητες διαρροές ούρων. Σχεδιασμένο για προστασία κατά την διάρκεια της νύχτας.

Εσώρουχα ακράτειας για γυναίκες

Όμορφά και διακριτικά, η σειρά γυναικείων εσωρούχων ακράτειας της TENA προσφέρουν ασφάλεια κατά των διαρροών και των οσμών. Τα γυναικεία εσώρουχα για ευαίσθητη κύστη διατίθενται σε διαφορετικά στιλ, χρώματα και μεγέθη για να έχετε την ελευθερία να τα ταιριάζετε ανάλογα με τα ρούχα και τις περιστάσεις. Η ιδανική λύσει για γυναίκες με ευαισθησία της ουροδόχου κύστης. Όπως τα κανονικά εσώρουχα. Με την προστασία της TENA.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Silhouette Plus Creme | Ψηλόμεσο εσώρουχο για την ακράτεια

Δωρεάν Δείγμα

Ψηλόμεσο εσώρουχο ειδικά σχεδιασμένο για απώλεια της ουροδόχου κύστης

TENA Silhouette Plus High Waist Noir | Ψηλόμεσο εσώρουχο ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Ψηλόμεσο εσώρουχο ειδικά σχεδιασμένο για την ακράτεια

Men

Ανδρικά επιθέματα ακράτειας

Τα επιθέματα ακράτειας για άνδρες από την TENA προσφέρουν προστασία από λίγες σταγόνες έως και μεγάλες διαρροές ούρων και απότομες ροές. Τα επιθέματα ΤΕΝΑ για άνδρες έχουν διακριτικό σχεδιασμό και διαθέτουν εξαιρετικά απορροφητικό μπροστινό μέρος όπου το χρειάζονται περισσότερο οι άνδρες.

Η σειρά επιθεμάτων ακράτειας για άνδρες διατίθενται σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και επίπεδα απορροφητικότητας ώστε να βρείτε το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες σας. Είναι εύκολα στη χρήση τοποθετώντας τα στα κανονικά σας εσώρουχα.

Ανεξάρτητα από το προϊόν ακράτειας που θα επιλέξετε, θα απολαύσετε διακριτική, άνετη και αποτελεσματική καθημερινή προστασία κατά της ανδρικής διαρροής ούρων. Παραμείνετε όσο ενεργοί επιθυμείτε με αυτά τα επιθέματα προστασίας σχεδιασμένα ειδικά για άνδρες.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Active Fit Absorbent Protector Level 2 | Επιθέματα ακράτειας

Ανδρικά επιθέματα ακράτειας μέτριας απορροφητικότητας

TENA Men Active Fit Absorbent Protector Level 3 | Επιθέματα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Τα απορροφητικότερα ανδρικά επιθέματα ακράτειας της TENA

Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας για άντρες

Τα ανδρικά προστατευτικά εσώρουχα για την ακράτεια έχουν ανδρικό στιλ και ασφαλή εφαρμογή για αξιόπιστη προστασία που είναι παράλληλα διακριτική και άνετη. Η Ασφαλής Ζώνη Απορροφητικότητας είναι τοποθετημένη μπροστά, στο σημείο που το χρειάζονται οι άντρες περισσότερο, για να κλειδώσουν αποτελεσματικά τιςδιαρροές αλλά και τις οσμές. Σχεδιασμένα να μοιάζουν σαν κανονικά μποξεράκια, τα προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας για άνδρες διατίθενται σε διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας, χρώματα, στιλ και μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε τοκατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα με το ποιο προστατευτικό εσώρουχο κατά της ακράτειας θα επιλέξετε, θα απολαύσετε διακριτική και ασφαλή καθημερινή προστασία κατά της ανδρικής διαρροής ούρων. Διατηρείτε τον έλεγχο και παραμείνετε όσο δραστήριοι θέλετε, με τα προστατευτικά εσώρουχα για την αδυναμία της κύστης, σχεδιασμένα ειδικά για άντρες.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Active Fit Pants Plus | Εσώρουχα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Ανδρικά εσώρουχα ακράτειας για μεγάλη διαρροή ούρων

Unisex

Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας

Η σειρά προστατευτικών εσώρουχων ακράτειας της TENA είναι απαλά και άνετα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Είναι ιδανικά για χρήση κατα την διάρκεια της ημέρας όσο και την νύχτα. Σχεδιασμένα να φοριούνται σαν κανονικά, ελαστικά εσώρουχα για μια ενεργή καθημερινή ζωή. Τα προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας για ενήλικες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σχήμα σώματος και επίπεδο διαρροής ούρων - έτσι, μπορείτε να βρείτε το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες σας. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες πάνες ενηλίκων, τα προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας μίας χρήσης της TENA διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες μείωσης υγρασίας για να εξασφαλίζουν στεγνότητα, προστασία από απώλεια και έλεγχο των οσμών. Κατασκευασμένα από απαλά υλικά που έχουν τη δυνατότητα να αναπνέουν, τα προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας της TENA έχουν άνετη εφαρμογή στο σώμα για προστασία από απώλεια ούρων, διατηρούν την καλή υγεία του δέρματος και χαρίζουν ελευθερία κινήσεων.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Original Normal | Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Σχεδιασμένα για μέτρια προς βαριά μορφή ακράτειας

TENA Pants Plus | Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Σχεδιασμένα για μέτρια έως βαριά ακράτεια

TENA Pants Plus Night | Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Σχεδιασμένα για μεγάλη απώλεια ούρων και με πρόσθετη ασφάλεια για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας

Εσώρουχα ακράτειας με αυτοκόλλητες ταινίες | Slip

Τα TENA Slip είναι μια σειρά από ανοιχτά εσώρουχα ακράτειας που αναφέρονται συχνά ως σλιπ ή πάνες ενηλίκων. Είναι ένα δημοφιλές προϊόν ακράτειας όλα-σε-ένα, σχεδιασμένο με ανθεκτικές, προσαρμοζόμενες αυτοκόλλητες ταινίες για τέλεια εφαρμογή, παρέχοντας βέλτιστη στεγνότητα και προστασία από διαρροές.

Η εύχρηστες αυτοκόλλητες ταινίες μπορούν να προσαρμοστούν ξανά και ξανά. Είτε καθιστοί, είτε ξαπλωμένοι, τα εσώρουχα ακράτειας όλα-σε-ένα είναι γρήγορα και εύκολα στην αλλαγή. Τα TENA Slip είναι σχεδιασμένα να φοριούνται τόσο από άνδρες και γυναίκες, όσο και παιδιά, με μεσαία έως βαριά ακράτεια. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και άνεση, είναι ιδανικά για όσους κάθονται ή ξαπλώνουν για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας, ενώ παράλληλα προάγουν την υγεία της επιδερμίδας.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Φροντίδα & καθαρισμός του δέρματος

Μαντηλάκια καθαρισμού

Μια καλή ρουτίνα καθαρισμού είναι το κλειδί για την πρόληψη του ερεθισμού του δέρματος. Επιλέξτε τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού για τη φροντίδα του δέρματος στην ακράτεια. Τα προϊόντα καθαρισμού TENA είναι μια ήπια εναλλακτική για το σαπούνι και το νερό. Καθαρίζουν απαλά και προστατεύουν ακόμη και το πιο ευαίσθητο και ευπαθές δέρμα.

Όλα τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί προσεκτικά για τη φροντίδα της ακράτειας, είναι ιδανικά για όταν κάνετε αλλαγή ή για τον καθαρισμό ολόκληρου του σώματος στο κρεβάτι ή στο μπάνιο. Ιδανικά για συχνό καθαρισμό όταν το σαπούνι και το νερό ξηραίνουν το δέρμα. Ενώ τα απορροφητικά προϊόντα μειώνουν την επαφή του δέρματος με την υγρασία, τα υγρά μαντηλάκια παρέχουν απαλό καθαρισμό και προστασία του δέρματος.

Τα προϊόντα καθαρισμού TENA είναι ιδιαίτερα απαλά για το ευπαθές δέρμα, αλλά πάντα αποτελεσματικά. Έχουν σχεδιαστεί και έχουν κατάλληλο μέγεθος για ενήλικες. Δοκιμάστε το προϊόν καθαρισμού ακράτειας ΤΕΝΑ και διατηρήστε το δέρμα φρέσκο, καθαρό και υγιές.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Υγρά μαντηλάκια TENA ProSkin με πλαστικό καπάκι

Τα μεγάλα υγρά μαντηλάκια καθαρίζουν, αναζωογονούν και προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα