Ακράτεια και υγιεινή

Ακράτεια και υγιεινή

Η καθαριότητα είναι σημαντική για την φροντίδα ενός ατόμου με . Μπορείτε πραγματικά να κάνετε μια μεγάλη και θετική αλλαγή για την ευτυχία και την άνεσή του. 

Γιατί η υγιεινή είναι τόσο σημαντική;

Το δέρμα των ηλικιωμένων είναι ήδη εύθραυστο. Και η το εξασθενίζει ακόμη περισσότερο. Αυτό μπορεί να συμβεί αν η υγρασία από τα ούρα και/ή τα κόπρανα παραμείνει στο δέρμα του αγαπημένου σας προσώπου. Τότε το δέρμα του δεν θα μπορέσει να διαμορφώσει ένα προστατευτικό φραγμό. Με συνέπεια να αρχίσει να αποσυντίθεται. Μόλις ανοίξει το δέρμα, μπορούν να εισχωρήσουν βακτήρια και να προκαλέσουν εξανθήματα.

Γιατί να μη χρησιμοποιείται το παραδοσιακό σαπούνι;

Τώρα, ίσως σκεφτείτε ότι το τακτικό πλύσιμο θα λύσει το πρόβλημα. Αλλά αν καθαρίζετε το δέρμα συχνά με κανονικό σαπούνι και νερό, μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση. Το πλύσιμο με κανονικό σαπούνι μπορεί να ξηράνει το δέρμα, και να το αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εξάνθημα, το οποίο, μαζί με την , μπορεί να μειώσει την ικανότητα του δέρματος να εμποδίσει τη λοίμωξη. 
 
Ενώ τίποτα από αυτά δεν είναι ευχάριστο, υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε για την καλή φροντίδα του δέρματος του αγαπημένου σας προσώπου.

Συμβουλές φροντίδας δέρματος για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο

Πολλοί φροντιστές υγείας ανακάλυψαν ότι η αντικατάσταση του παραδοσιακού καθαρισμού με σαπούνι και νερό, με προϊόντα που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα έχει απλοποιήσει την καθημερινότητά τους. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην πρόληψη της ξηρότητας του ηλικιωμένου δέρματος από τις τακτικές πλύσεις με νερό. 
 
Τα αναλώσιμα μαντηλάκια διαφόρων τύπων θα σας βοηθήσουν να απλοποιήσετε και να διευκολύνετε τις συνήθεις πρακτικές υγιεινής του αγαπημένου σας προσώπου καθημερινά.  
  • Τα αναλώσιμα μαντηλάκια βοηθούν στον περιορισμό του κινδύνου μετάδοσης μολύνσεων, που προκαλείται μερικές φορές από πετσέτες που χρησιμοποιούνται πολλές φορές.
  • Τα αναλώσιμα είναι πολύ βολικά καθώς καθαρίζουν γρήγορα και εύκολα στα διαστήματα μεταξύ των ντους, ή ενώ βοηθάτε το αγαπημένο σας πρόσωπο στην αλλαγή των προϊόντων ακράτειας.
Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα ειδικά σχεδιασμένα μαντηλάκια ΤΕΝΑ. Θα σας βοηθούν να εκτελείτε τις συνήθεις πρακτικές υγιεινής του αγαπημένου σας προσώπου γρήγορα και εύκολα. Με την ιδιαίτερη υφή και το απαλό υλικό τους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καθαρίζουν και ανακουφίζουν το ευαίσθητο δέρμα του αγαπημένου σας προσώπου. 
 

Χρήσιμη λίστα ελέγχου

Πρέπει να είστε εφοδιασμένοι και έτοιμοι πάντα για τον καθαρισμό του αγαπημένου σας προσώπου όταν το χρειάζεται. Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας, στο σπίτι σας ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Αν έχετε αυτά τα προϊόντα μαζί σας θα μπορεί να νιώθει καθαρό και άνετο συνέχεια. 
 
  • Αναλώσιμα (για γρήγορο καθαρισμό) και στεγνά μαντηλάκια για πλύσιμο με νερό
  • Αναλώσιμα γάντια
  • Επιπλέον , επιπλέον προϊόντα για την προστασία ακράτειας (σλιπ/εσώρουχα ή κάτι παρόμοιο σε περίπτωση ατυχήματος στο σπίτι ή έξω) 
  • Απαλές καθαριστικές λοσιόν ή αφρόλουτρα για χρήση με νερό ή χωρίς ξέβγαλμα (ειδικά αν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει συχνά ατυχήματα ή είστε εκτός σπιτιού)
  • Μεγάλες πλαστικές σακούλες με φερμουάρ (για λερωμένα ρούχα και/ή χρησιμοποιημένα προϊόντα για την προστασία από την ακράτεια)