Προιοντα TENA για ανδρες

×

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει στις επιλογές σας

Ανδρικά επιθέματα ακράτειας

Τα επιθέματα ακράτειας για άνδρες από την TENA προσφέρουν προστασία από λίγες σταγόνες έως και μεγάλες διαρροές ούρων και απότομες ροές. Τα επιθέματα ΤΕΝΑ για άνδρες έχουν διακριτικό σχεδιασμό και διαθέτουν εξαιρετικά απορροφητικό μπροστινό μέρος όπου το χρειάζονται περισσότερο οι άνδρες. Η σειρά επιθεμάτων ακράτειας για άνδρες διατίθενται σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και επίπεδα απορροφητικότητας ώστε να βρείτε το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες σας. Είναι εύκολα στη χρήση τοποθετώντας τα στα κανονικά σας εσώρουχα. Ανεξάρτητα από το προϊόν ακράτειας που θα επιλέξετε, θα απολαύσετε διακριτική, άνετη και αποτελεσματική καθημερινή προστασία κατά της ανδρικής διαρροής ούρων. Παραμείνετε όσο ενεργοί επιθυμείτε με αυτά τα επιθέματα προστασίας σχεδιασμένα ειδικά για άνδρες.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Active Fit Absorbent Protector Level 2 | Επιθέματα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Ανδρικά επιθέματα ακράτειας μέτριας απορροφητικότητας

TENA Men Active Fit Absorbent Protector Level 3 | Επιθέματα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Τα απορροφητικότερα ανδρικά επιθέματα ακράτειας της TENA

Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας για άντρες

Τα ανδρικά προστατευτικά εσώρουχα για την ακράτεια έχουν ανδρικό στιλ και ασφαλή εφαρμογή για αξιόπιστη προστασία που είναι παράλληλα διακριτική και άνετη. Η Ασφαλής Ζώνη Απορροφητικότητας είναι τοποθετημένη μπροστά, στο σημείο που το χρειάζονται οι άντρες περισσότερο, για να κλειδώσουν αποτελεσματικά τιςδιαρροές αλλά και τις οσμές. Σχεδιασμένα να μοιάζουν σαν κανονικά μποξεράκια, τα προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας για άνδρες διατίθενται σε διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας, χρώματα, στιλ και μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε τοκατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα με το ποιο προστατευτικό εσώρουχο κατά της ακράτειας θα επιλέξετε, θα απολαύσετε διακριτική και ασφαλή καθημερινή προστασία κατά της ανδρικής διαρροής ούρων. Διατηρείτε τον έλεγχο και παραμείνετε όσο δραστήριοι θέλετε, με τα προστατευτικά εσώρουχα για την αδυναμία της κύστης, σχεδιασμένα ειδικά για άντρες.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Active Fit Pants Plus | Εσώρουχα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Ανδρικά εσώρουχα ακράτειας για μεγάλη διαρροή ούρων

Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας

Η σειρά προστατευτικών εσώρουχων ακράτειας της TENA είναι απαλά και άνετα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Είναι ιδανικά για χρήση κατα την διάρκεια της ημέρας όσο και την νύχτα. Σχεδιασμένα να φοριούνται σαν κανονικά, ελαστικά εσώρουχα για μια ενεργή καθημερινή ζωή. Τα προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας για ενήλικες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σχήμα σώματος και επίπεδο διαρροής ούρων - έτσι, μπορείτε να βρείτε το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες σας. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες πάνες ενηλίκων, τα προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας μίας χρήσης της TENA διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες μείωσης υγρασίας για να εξασφαλίζουν στεγνότητα, προστασία από απώλεια και έλεγχο των οσμών. Κατασκευασμένα από απαλά υλικά που έχουν τη δυνατότητα να αναπνέουν, τα προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας της TENA έχουν άνετη εφαρμογή στο σώμα για προστασία από απώλεια ούρων, διατηρούν την καλή υγεία του δέρματος και χαρίζουν ελευθερία κινήσεων.

Προϊόντα

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Original Normal | Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Σχεδιασμένα για μέτρια προς βαριά μορφή ακράτειας

TENA Pants Plus | Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Σχεδιασμένα για μέτρια έως βαριά ακράτεια

TENA Pants Plus Night | Προστατευτικά εσώρουχα ακράτειας

Δωρεάν Δείγμα

Σχεδιασμένα για μεγάλη απώλεια ούρων και με πρόσθετη ασφάλεια για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας