Παραμεινετε δραστηριος παρα την ακουσια απωλεια ουρων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε τον έλεγχο και να συνεχίσετε να ζείτε με τον τρόπο που θέλετε, ανεξάρτητα από τον τύπο ακούσιας απώλειας ούρων που αντιμετωπίζετε.

Παραμείνετε δραστήριος παρά την ακούσια απώλεια ούρων και την ακράτεια

Διατηρήστε το δραστήριο τρόπο ζωής σας

Σας προβληματίζει μια νυχτερινή έξοδος με τους φίλους σας, μια τετράωρη επαγγελματική συνάντηση ή ένας αγώνας μπάσκετ με τα παιδιά σας; Δεν χρειάζεται να σταματήσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες εξαιτίας της ακούσιας απώλειας ούρων.

Ακολουθούν μερικές μικρές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον έλεγχο:

  • Προετοιμαστείτε κατάλληλα - Αν αδειάζετε την ουροδόχο κύστη σας πριν από οποιαδήποτε προγραμματισμένη δραστηριότητα θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
  • Η γνώση είναι δύναμη - Αν φροντίσετε να μάθετε από πριν πού βρίσκονται οι τουαλέτες, θα μπορέσετε να προγραμματίσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας και δεν θα αναγκαστείτε να ψάχνετε με αγωνία μια τουαλέτα όταν θα την χρειαστείτε. Αν πρόκειται να παρακολουθήσετε ζωντανά έναν αγώνα, θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να κλείσετε θέσεις κοντά στις τουαλέτες.
  • Διατηρήστε την ενυδάτωσή σας - Μην πίνετε λιγότερα υγρά, επειδή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα παρουσιάσετε αναπάντεχες διαρροές κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας. Αν πίνετε λιγότερα υγρά, θα προκληθεί αφυδάτωση, η οποία θα επιδεινώσει την κατάστασή σας. Με άλλα λόγια, να θυμάστε να διατηρείτε την ενυδάτωσή σας.
  • Αποφεύγετε τα διεγερτικά - Είναι σημαντικό να διατηρείτε την ενυδάτωσή σας, μετριάζοντας παράλληλα την πρόσληψη διεγερτικών ροφημάτων, όπως είναι το τσάι, ο καφές και το αλκοόλ. Θα διαπιστώσετε βελτίωση. Αυτά τα ροφήματα είναι γνωστό ότι προκαλούν αύξηση παραγωγής ούρων.
  • Σύσφιξη - Οι ασκήσεις πυελικού εδάφους είναι γνωστό ότι βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακούσιας απώλειας ούρων, γι' αυτό φροντίστε να συνεχίσετε αυτές τις ασκήσεις σύσφιξης. Ειδικά εφόσον μπορείτε να τις κάνετε τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι σας.
  • Προστασία από την ακούσια απώλεια ούρων - Υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα προστασίας από την ακούσια απώλεια ούρων. Τα προϊόντα TENA Men είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να σας προσφέρουν διακριτικότητα, άνεση και ασφάλεια και έχουν δημιουργηθεί για να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Διατίθενται σε διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας, από ελαφρά προστατευτικά έως εσώρουχα υψηλής απορροφητικότητας, για να είστε σίγουρος ότι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
  • Αυτές οι απλές συμβουλές μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής σας και να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες με αυτοπεποίθηση.