Επιθέματα ακράτειας για άντρες - πόσο συχνά πρέπει να τα αλλάζετε;

Όταν υποφέρετε από , είναι σημαντικό να έχετε τα σωστά προϊόντα. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα με τον σωστό τρόπο. Τα επιθέματα TENA για άνδρες έχουν διακριτικό, αρρενωπό σχεδιασμό και προσφέρουν εξαιρετική προστασία από διαρροές και οσμές. Και όσον αφορά τη χρήση, ακολουθούν μερικές απλές απαντήσεις σχετικά με το πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε τα επιθέματα, πώς να αντιμετωπίζετε τον ερεθισμό του δέρματος και πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε το επίθεμά σας τη νύχτα.

Πόσες φορές πρέπει να αλλάζετε το επίθεμά σας;

Γενικά, πρέπει να γίνονται 3-5 αλλαγές ανά ημέρα. Αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με παράγοντες όπως η κατάσταση του δέρματός σας, το μέγεθος της διαρροής που αντιμετωπίζετε και το είδος του προϊόντος ακράτειας για άνδρες που χρησιμοποιείτε. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάζετε πάντα το προϊόν ακράτειας προτού υπερβεί την ικανότητα απορρόφησής του. Κάτι τέτοιο βοηθά στην αποφυγή τυχαίων διαρροών και καταπολεμά θέματα υγιεινής του δέρματος που μπορούν να οδηγήσουν σε δυσάρεστες οσμές, δερματίτιδα και λοιμώξεις.
 
Το επίθεμά σας πρέπει να ταιριάζει στις ατομικές σας ανάγκες. Σιγουρευτείτε ότι επιλέξατε το σωστό μέγεθος, επίπεδο απορρόφησης και τύπο επιθέματος και βεβαιωθείτε ότι έχει εφαρμόσει με ασφάλεια και νιώθετε άνετα κατά την εφαρμογή στη βουβωνική χώρα. Η TENA προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από επιθέματα για άνδρες σχεδιασμένα για διαφορετικές ανάγκες, τρόπους ζωής και επίπεδα απορροφητικότητας.
TENA Men Απορροφητικό Προστατευτικό επιπέδου 1 και επιπέδου 2

Επιθέματα TENA για άνδρες

Κρατήστε τον έλεγχο και μείνετε στεγνοί, μέρα και νύχτα. Σχεδιασμένα για άνετη εφαρμογή, με εξαιρετική προστασία.

Γιατί κάποιοι άνδρες αλλάζουν τα επιθέματα ακόμα και αν είναι στεγνά;

Ενώ όλα τα απορροφητικά προϊόντα της TENA προσφέρουν άνεση και έλεγχο των οσμών, κάθε άτομο είναι διαφορετικό και ορισμένοι άνδρες - ειδικά εκείνοι με δραστήριο τρόπο ζωής - μπορεί να επιλέξουν να αλλάζουν επιθέματα πιο συχνά.
 
Ακόμα κι αν το επίθεμα δεν είναι πολύ υγρό, ίσως θελήσετε να το αλλάξετε τώρα για να νιώσετε στεγνός και φρέσκος. Κάντε αυτό που νιώθετε σωστό. Απλώς να θυμάστε, όταν αλλάζετε επιθέματα, να διατηρείτε το δέρμα στην περινεϊκή περιοχή καθαρό και προστατευμένο με τα σωστά προϊόντα.

Πώς φροντίζω τον ερεθισμό του δέρματος;

Η εκτεταμένη έκθεση σε υγρασία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα, γι' αυτό είναι σημαντικό να αλλάξετε το επίθεμα ακράτειας πριν γεμίσει πολύ. Εάν προκληθεί ερεθισμός, πρώτα πλύνετε το δέρμα χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα και, έπειτα, στεγνώστε το με μια πετσέτα. Όταν η περιοχή είναι καθαρή και στεγνή, απλώστε λίγη προστατευτική κρέμα που επουλώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Αν ο ερεθισμός επιμένει, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Πρέπει να αλλάζω τα επιθέματα ακράτειας τη νύχτα;

Η νύχτα είναι διαφορετική περίπτωση. Ο καλός νυχτερινός ύπνος είναι απίστευτα σημαντικός για την υγεία του κάθε άνδρα, και το προϊόν ακράτειας θα πρέπει να συμβάλλει σε αυτό, αντί να τον διακόπτει.
 
Για έναν πιο άνετο ύπνο, το κλειδί είναι μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Για παράδειγμα, τα επιθέματα TENA Men με Απορροφητικό Προστατευτικό επιπέδου 3 και ζώνη ασφαλούς απορρόφησης Dual Core, σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνοί, άνετοι και σίγουροι, τόσο την ημέρα, όσο και τη νύχτα.

Δεν είστε μόνος

Η ανδρική είναι πάρα πολύ συχνή και φυσιολογική, ωστόσο, συνοδεύεται από επίμονο κοινωνικό στίγμα. Στην TENA εργαζόμαστε σκληρά για να αμφισβητήσουμε αυτές τις αρνητικές αντιλήψεις και να ενισχύσουμε την αποδοχή. Εάν έχετε ακράτεια αλλά δεν έχετε συμβουλευτεί γιατρό, θυμηθείτε ότι το να ζητάτε βοήθεια είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι δύναμης. Το να εκμυστηρευτείτε το πρόβλημά σας σε κάποιον θα σας ανακουφίσει αφάνταστα.
 
Τέλος, χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα, θα είστε έτοιμοι να χειριστείτε τις καθημερινές προκλήσεις χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Και όσον αφορά τη συχνότητα αλλαγής επιθεμάτων ακράτειας, να θυμάστε ότι, Α) αλλάξτε πάντα προτού βραχούν πολύ και, Β) διατηρήστε την περιοχή των γεννητικών οργάνων σας στεγνή, καθαρή και προστατευμένη - για πιο υγιές δέρμα και καλύτερο έλεγχο.