Υποδειξεις και συμβουλες

Απολαύστε την ομορφιά της ζωής υιοθετώντας τις υποδείξεις και συμβουλές ανδρών που ξέρουν τι λένε. Έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, απευθείας από τους ειδικούς.

Υποδείξεις και συμβουλές

Ενυδάτωση

Ενυδάτωση

Μην μειώνετε το νερό που πίνετε. Μπορεί να νομίζετε ότι αν αποφεύγετε τα υγρά, θα μειώσετε την ακούσια απώλεια ούρων, ωστόσο, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να αφυδατωθείτε και πιθανώς τα ούρα σας να γίνουν πιο συμπυκνωμένα. Τα πιο συμπυκνωμένα ούρα μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και κανείς δεν το θέλει αυτό.
Περιορισμοί

Περιορισμοί

Διεγερτικά όπως η καφεΐνη, το αλκοόλ και οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες μπορεί να αυξήσουν την ανάγκη επίσκεψης στην τουαλέτα. Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από τις απολαύσεις. Ωστόσο η μείωση της καφεΐνης, για παράδειγμα, θα σας κάνει πολύ καλό.
Κόψτε το κάπνισμα

Κόψτε το κάπνισμα

Γνωρίζετε ήδη ότι το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία σας. Τώρα έχετε έναν ακόμα λόγο να το κόψετε. Γνωρίζετε, για παράδειγμα, ότι ο καπνός μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα της ουρολοίμωξης; Και μην ξεχνάτε φυσικά ότι ο βήχας που προκαλεί το κάπνισμα δεν σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την ακούσια απώλεια ούρων.
Χαλαρώστε

Χαλαρώστε

Το άγχος δεν είναι ποτέ ευχάριστο και ειδικά όταν μπορεί να προκαλέσει ακούσια απώλεια ούρων ή να επιδεινώσει τα συμπτώματά σας. Χρησιμοποιώντας τεχνικές χαλάρωσης, όπως π.χ. ασκήσεις αναπνοής και διαλογισμό, μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα την ουροδόχο κύστη σας.

Μαρτυρία

Οριστε μια συμβουλη για την προσληψη υγρων που με βοηθησε. Μειωστε την προσληψη υγρων μερικες ωρες πριν πατε για υπνο.

Μίλτος

67

Μαρτυρία

Δεν θελω οι συναδελφοι μου να δουν τα χρησιμοποιημενα προϊοντα προστασιας μου στον καδο της τουαλετας, γι' αυτο τα τυλιγω με χαρτι υγειας πριν τα πεταξω.

Στέλιος,

42