Κοινωνικη ζωη και ακουσια απωλεια ουρων

Πολλοί άνδρες που παρουσιάζουν ακούσια απώλεια ούρων ανησυχούν για τη συμμετοχή τους σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ο φόβος της ακούσιας απώλειας ούρων μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Ωστόσο, με τον κατάλληλο προγραμματισμό μπορείτε να είστε προστατευμένος και να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Κοινωνική ζωή και ακούσια απώλεια ούρων

Ακολουθούν μερικές πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε έξω στον κόσμο και να ζήσετε τη ζωή που θέλετε, χωρίς να αφήνετε τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης να σας κρατούν περιορισμένο.

Μαζί σας στα μέσα και στα έξω

Σκεφθείτε ποια αντικείμενα θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε προστατευμένος διατηρώντας την αυτοπεποίθησή σας όλη την ημέρα και στη συνέχεια δημιουργήστε το δικό σας μικρό σετ με αυτά τα αντικείμενα. Το σετ σας θα μπορούσε να περιέχει απορροφητικά προστατευτικά ή εσώρουχα προστασίας, υγρά μαντηλάκια ακόμα και μια αλλαξιά εσώρουχα, ανάλογα με τα σχέδιά σας για την ημέρα. Απλώς γνωρίζοντας ότι έχετε ένα σετ με τα πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινή σας ζωή, μειώνεται το άγχος και διατηρείτε την αυτοπεποίθησή σας.

Προϊόντα ακράτειας για άνδρες

Γνωρίζοντας ποια προϊόντα σάς ταιριάζουν καλύτερα είναι το κλειδί για να αισθάνεστε προστατευμένος και με αυτοπεποίθηση. Για παράδειγμα, αν παρουσιάζετε απώλεια μερικών μόνο σταγόνων ή μικροδιαρροές, τότε οι προστατευτικές ασπίδες μπορεί να σας φανούν πιο χρήσιμες από τα απορροφητικά προστατευτικά. Ομοίως, αν διαπιστώσετε ότι η απώλειά σας είναι μεγαλύτερη από μερικές σταγόνες, σκεφθείτε να επιλέξετε ένα είδος προστασίας με μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Η TENA Men διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων προστασίας για την ακούσια απώλεια ούρων. Ρίξτε μια ματιά στις σελίδες με τα προϊόντα μας και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Υγιεινή

Η ακούσια απώλεια ούρων μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα και δυσάρεστη οσμή. Συνεπώς, είναι σημαντικό να διατηρείτε καθαρή τη συγκεκριμένη περιοχή χρησιμοποιώντας νερό ή ένα υγρό μαντηλάκι. Η δυσάρεστη οσμή μπορεί να μειωθεί με τη χρήση προϊόντων για την ανδρική αλλά και με την κατανάλωση περισσότερου νερού. Η μεγαλύτερη κατανάλωση νερού κάνει τα ούρα πιο αραιά, μειώνοντας έτσι τη δημιουργία δυσάρεστης οσμής.

Κάνετε σχέδια

Αν νιώθετε νευρικότητα σχετικά με την ακούσια απώλεια ούρων όταν είστε έξω από το σπίτι, πάρτε μαζί σας μερικά απορροφητικά προστατευτικά. Είναι μικρά και συχνά σε ατομική συσκευασία με αποτέλεσμα να χωράνε διακριτικά στην τσέπη σας. Αν πρόκειται να επισκεφθείτε ένα νέο μέρος, εντοπίστε εγκαίρως την πλησιέστερη τουαλέτα για να μην ανησυχείτε όταν θα έρθει η ώρα να την επισκεφθείτε.

Σχετικά άρθρα

Ο προστατης και η διαρροη ουρων στους αντρες

Παρόλο που ο προστάτης και η ακράτεια δεν είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς το ένα επιδρά στο άλλο. Για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης στο θέμα, μιλήσαμε με τον Ralph Peeker, Καθηγητή και Διευθυντή Κλινικής του Τμήματος Ουρολογίας του Sahlgrenska University Hospital στο Γκέτεμποργκ.

Ακρατεια - Μια εισαγωγη

Ένας στους τέσσερις άνδρες άνω των 40 ετών* παρουσιάζει ακούσια απώλεια ούρων, γνωστή και ως ακράτεια. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια λύση είναι να μάθετε περισσότερα για την ακράτεια.