Εσώρουχο για την ακράτεια TENA Silhouette

Όχι τα συνηθισμένα εσώρουχα κατά της ακράτειας.

Δεν έχετε δει ποτέ τίποτε σαν κι αυτό, κι όμως είναι παράδοξα οικείο. Έτσι θα θέλαμε να βιώσετε το νέο TENA Silhouette, που έχει σχεδιαστεί για να έχει εφαρμογή, εμφάνιση και αίσθηση ακριβώς όπως τα εσώρουχα. Ταιριάξτε το με οποιοδήποτε σουτιέν της αρεσκείας σας ή και χωρίς σουτιέν αν αυτό είναι πιο πολύ στο στυλ σας. Με την τριπλή προστασία θα νοιώθετε ασφαλής και στεγνή, ημέρα και νύχτα.

Το TENA Silhouette έχει ανανεωθεί προσεκτικά με βάση τις ανάγκες και τις γνώμες γυναικών από όλον τον κόσμο– για να σας βοηθήσει να έχετε αυτοπεποίθηση και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε όλα τα υπέροχα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή. Αγάπη, γέλιο και νέες εμπειρίες.

Αναμείξτε και ταιριάξτε τα με ό,τι σας αρέσει

Το εσώρουχο ακράτειας δεν χρειάζεται να έχει διαφορετική εμφάνιση από το κανονικό εσώρουχο. Και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να τα φορέσετε, να τα ταιριάξετε και να τα χρησιμοποιήσετε όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Τη μια μέρα με τα αγαπημένα σας τζιν, την άλλη με ένα όμορφο δαντελωτό σουτιέν.

Βρείτε το αγαπημένο σας εσώρουχο TENA Silhouette

Υπάρχει ένα TENA Silhouette για κάθε γυναίκα και για κάθε περίσταση. 
Επιλέξτε ανάμεσα σε ψηλόμεσο. σε μαύρου ή κρεμ χρώματος.
Εμφάνιση και αίσθηση πραγματικού εσωρούχου

Εμφάνιση και αίσθηση πραγματικού εσωρούχου

Αξιόπιστη προστασία που είναι παρ' όλα αυτά διακριτική και μοιάζει με εσώρουχο ώστε να ταιριάζει με το στυλ και τη διάθεσή σας.
Ανάλαφρη άνεση

Ανάλαφρη άνεση

Απαλό και ελαστικό ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ενω  παράλληλα αγκαλιάζει το περίγραμμα του σώματός σας.
Χρώμα TRU

Χρώμα TRU

Το TENA Silhouette Noir είναι όμορφο και διακριτικό μέσα και έξω, χάρη σε μία έξυπνη τεχνική χρώσης που λέγεται Χρώμα TRU.

Αγοράστε απευθείας από το κατάστημα της TENA