Νιώθετε ποτέ ότι δεν έχετε την προστασία που θα θέλατε;

Οι σερβιέτες περιόδου είναι φανταστικές. Όταν έχετε περίοδο. Αλλά δεν είναι και τόσο φανταστικές για τις διαρροές ούρων. Αντί να χρησιμοποιείτε κάτι που είναι εν μέρει αποτελεσματικό γιατί δεν χρησιμοποιείτε κάτι που προορίζεται αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό;

Οι σερβιέτες ακράτειας TENA έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις μικρές διαρροές, ενώ οι σερβιέτες περιόδου όχι. Σίγουρα, οι σερβιέτες περιόδου μπορεί να δείχνουν κατάλληλες για την ακράτεια, αλλά για οποιαδήποτε ροή που ξεπερνά ένα κουταλάκι του γλυκού, δεν πρόκειται να κάνουν αυτό που χρειάζεστε.

Ειδικά σχεδιασμένες για το πρόβλημά σας

Οι σερβιέτες TENA λύνουν το πρόβλημά σας, χάρη στα φανταστικά χαρακτηριστικά τους που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή με ακράτεια. Μη δέχεστε μόνο ό,τι σας λέμε, δοκιμάστε τες, πάρτε ένα δωρεάν δείγμα απο εμάς.  
Μια λευκή γυναίκα που κρατά ψηλά μια σερβιέτα TENA Discreet 3x δίπλα της.

Με Σύστημα Εξουδετέρωσης Οσμών

Οι σερβιέτες TENA αναλαμβάνουν και την προστασία από τις κακές οσμές οι οποίες συνοδεύουν τις μικρές διαρροές. Οι μικρο-πέρλες μέσα στις σερβιέτες εμποδίζουν την ανάπτυξη αμμωνίας, έτσι ώστε τα βακτήρια να μην αναπτύσσονται και η αίσθηση φρεσκάδας να παραμένει.

Μια λευκή γυναίκα που φοράει μπεζ εσώρουχα και δαχτυλίδια και κρατά ένα πακέτο TENA Discreet Mini μπροστά της.

Εξαιρετική Στεγνότητα

Οι σερβιέτες TENA είναι πολύ πλούσιες σε πολύ απορροφητικά πολυμερή, τα οποία είναι σαν μικροσκοπικά σφαιρίδια που διογκώνονται και μετατρέπονται σε τζελ όταν έρχονται σε επαφή με κάποιο υγρό. Κρατούν το υγρό κλειδωμένο, ώστε να μην ξαναεμφανιστεί, που σημαίνει ότι η σερβιέτα παραμένει στεγνή και το ίδιο και εσείς.

Το χέρι μιας λευκής γυναίκας με κόκκινο βερνίκι νυχιών και δαχτυλίδι ρίχνει μια μικρή ποσότητα νερού σε ένα επίθεμα TENA Discreet σε μια επιφάνεια.

Γρήγορη απορροφητικότητα

Οι σερβιέτες TENA απορροφούν τα ούρα πολύ πιο γρήγορα και σας διατηρούν καθαρή και φρέσκια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ανώτερα στρώματα επένδυσης της σερβιέτας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για γρήγορες και μικρές διαρροές, ενώ οι σερβιέτες περιόδου διαθέτουν ανοιχτό σχεδιασμό για πυκνή ροή, όπως αυτή του αίματος.

Εικόνα μιας μαύρης γυναίκας που κρατά μια σερβιέτα TENA Discreet πίσω από την πλάτη της, που δείχνει πόσο λεπτό είναι.

Λεπτές και διακριτικές

Οι σερβιέτες TENA έχουν σχεδιαστεί να είναι λεπτές και διακριτικές, επομένως είναι πολύ πιο λεπτές από ό,τι θα περιμένατε, ειδικά όταν δείτε πόσο απορροφούν. Αποκτήστε την προστασία που χρειάζεστε χωρίς να ανησυχείτε για τη διακριτικότητα.

Κάντε τες δικές σας σήμερα

Αν δεν είστε σίγουρες για το τι σας ταιριάζει καλύτερα, επιλέξτε τες ανάμεσα από τις καλύτερες σερβιέτες σε πωλήσεις. Είναι τόσο διακριτικές που μόλις θα τις προσέξετε!