Μια έγκυος γυναίκα κάθεται σταυροπόδι σε ένα στρώμα γιόγκα

Εγκυμοσύνη & απώλεια ούρων

Τι να περιμένετε κατά την εγκυμοσύνη

Αυτό που συχνά δεν συνειδητοποιούν οι άνθρωποι είναι ότι είναι φυσιολογικό και συνηθισμένο να παρουσιάζουν διαρροές και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό1. Ακολουθούν μερικά πράγματα που είναι καλό να γνωρίζετε και μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προετοιμαστείτε. 

Εγκυμοσύνη και ουρολοιμώξεις

Η θεραπεία για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος είναι διαφορετική όταν είστε έγκυος. Δείτε γιατί. 

Μια μητέρα και ένα παιδί παίζουν ευτυχισμένα έξω

Πολλαπλές επισκέψεις στο μπάνιο

Επισκέπτεστε συχνότερα την τουαλέτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις αιτίες και χρήσιμες συμβουλές. 

Μια μητέρα και ένα παιδί παίζουν ευτυχισμένα μέσα

Καθημερινές προκλήσεις εγκυμοσύνης

Έχετε περιέργεια για τις κοινές συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη και την ακράτεια; Τις συγκεντρώσαμε εδώ για εσάς. 

Μια έγκυος γυναίκα αγκαλιάζει την κοιλιά της

Περισσότερα από την TENA

Από τα αριστερά: TENA Discreet Extra, TENA Discreet Maxi Night, TENA Silhouette Πλενόμενο εσώρουχο Classic & Εσώρουχο για την ακράτεια TENA Silhouette Washable Underwear High Waist.

TENA Women

Εξερευνήστε τη σειρά των προϊόντων μας

Είτε θέλετε να παραμείνετε στεγνές κατά τη διάρκεια της νύχτας, είτε να το διατηρήσετε διακριτικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, η πλήρης γκάμα μας από σερβιετάκια, σερβιέτες, εσώρουχα, προστατευτικά εσώρουχα και πλενόμενα εσώρουχα, είναι φιλική προς το δέρμα σας και σχεδιασμένη για κάθε περίπτωση.