Φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής

Πώς να αποφύγετε το έλκος του δέρματος που οφείλεται σε διαρροές ούρων

Η υπερβολική υγρασία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς του δέρματος, αλλά η αδυναμία της ουροδόχου κύστης δεν πρέπει να συνδέεται αναγκαστικά με το έλκος του δέρματος και τα εξανθήματα. Τα προϊόντα TENA Lady χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που αποκλείει τα ούρα, μακριά και με ασφάλεια, στον πυρήνα της σερβιέτας ή στον πυρήνα από το σερβιετάκι, αφήνοντας την επιφάνεια στεγνή και με μια αίσθηση φρεσκάδας. Επιπροσθέτως, εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ήπια προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας για να μειώσετε την πιθανότητα ερεθισμού στο ελάχιστο.
 
Πώς να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος, όταν η κύστη είναι εξασθενημένη:
 
  • Αποφύγετε τα σκληρά σαπούνια. Αντί αυτών, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν χωρίς ξέβγαλμα για τον απαλό καθαρισμό, την αποκατάσταση και προστασία του ευαίσθητου δέρματος. 
  • Χρησιμοποιήστε προϊόντα ακράτειας φιλικά προς το δέρμα φτιαγμένα από υλικά που αναπνέουν με σκοπό να αποφύγετε τα εξανθήματα λόγω των πανών ακράτειας.
  • Μιλήστε στον γιατρό σας. Η αδυναμία κύστης μπορεί να θεραπευτεί και ο γιατρός σας μπορεί να σας δώσει πρακτικές συμβουλές ή να σας παραπέμψει σε έναν ειδικό.