Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

 • TENA Lady Discreet Normal pack shot
 • TENA Lady Discreet Normal Front
 • TENA Lady Discreet Normal Benefit
 • TENA Lady Discreet Normal Close up
 • TENA Lady Discreet Normal Individually Wrapped
 • Τριπλή προστασία TENA από διαρροές, οσμές και υγρασία

TENA Lady Discreet Normal

Το Lady Discreet Mini Normal με την τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ σας προσφέρει ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από τις διαρροές, την οσμή και την υγρασία. To TENA Lady Discreet Normal διαθέτει το ίδιο μέγεθος με μια σερβιέτα περιόδου αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένη για ακράτεια ελαφριάς μορφής. Η τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ χαρίζει απορροφητικότητα εκεί που τη χρειάζεστε και εγγυάται προστασία και διακριτικότητα.

 • Η τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ είναι ειδικά σχεδιασμένη με γνώμονα το γυναικείο σώμα με σκοπό την εξαιρετική απορροφητικότητα και διακριτικότητα.
 • Ασύμμετρο σχήμα και απαλή πλαϊνή επένδυση που βοηθούν στην τέλεια εφαρμογή.
 • Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Περιγραφή προϊόντος

Η τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ είναι ειδικά σχεδιασμένη με γνώμονα το γυναικείο σώμα με σκοπό την εξαιρετική απορροφητικότητα και διακριτικότητα.

Οι σερβιέτες TENA Lady Discreet Normal είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν εξαιρετική απορροφητικότητα με σκοπό την προστασία από διαρροές. H τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ συγκεντρώνει μια ποικιλία υπεραπορροφητικών υλικών τα οποία προσφέρουν απορροφητικότητα εκεί που τη χρειάζεστε, και σας εγγυάται τόσο την ασφάλεια που χρειάζεστε όσο και τη διακριτικότητα που επιθυμείτε.

Ασύμμετρο σχήμα και απαλή πλαϊνή επένδυση που βοηθούν στην τέλεια εφαρμογή.

Σας παρέχουν ουσιαστική προστασία Η ασύμμετρη μορφή του πυρήνα και τα ελαστικά πλαϊνά βοηθούν τις σερβιέτες TENA Lady Discreet Normal να προσαρμόζονται στο σώμα σας χαρίζοντας σας τέλεια εφαρμογή. Τα πλαϊνά ακολουθούν απαλά τη κίνηση του σώματός σας, ό,τι και να κάνετε. Το TENA Lady Discreet Normal σας επιτρέπει να κινείστε με αυτοπεποίθηση χωρίς να ανησυχείτε για την απώλεια ούρων.

Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Όλα τα προϊόντα TENA Lady σας προσφέρουν τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνός, ασφαλής και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Δερματολογικά ελεγμένα

Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα.

Ιδιαίτερα απαλή και στεγνή επιφάνεια Silky Soft Surface

Η αίσθηση στεγνότητας είναι σημαντική για να νιώθετε τη φρεσκάδα και για την προστασία του δέρματός σας. Οι σερβιέτες ΤΕΝΑ Lady Discreet διαθέτουν επιφάνεια με μεταξένια απαλότητα που μοιάζει με ύφασμα και απομακρύνει αμέσως την υγρασία από το δέρμα σας. Οι σερβιέτες TENA Lady Discreet σας κρατούν στεγνές και σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση

Μην αφήνετε την απώλεια ούρων να επιβραδύνει τον ρυθμό της ζωής σας! Οι σερβιέτες TENA Lady διαθέτουν το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control, με τις μικροπέρλες φρεσκάδας που μειώνουν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων οσμών. Τα TENA Lady Discreet σας προσφέρουν μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης οτιδήποτε και να σας συμβεί.

Σε ατομική συσκευασία

Κάθε σερβιέτα TENA Lady Discreet Normal διαθέτει ατομική συσκευασία με την τεχνολογία Easy Wrap και έτσι μπορείτε να την  έχετε άνετα στην τσάντα ή την τσέπη σας, ενώ επίσης είναι εύκολο και να την πετάξετε.

Το απαλό εξωτερικό υλικό που μοιάζει με ύφασμα και αναπνέει συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος

Οι σερβιέτες TENA Lady κατασκευάζονται από απαλό υλικό που αναπνέει και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας την περιττή υγρασία και βελτιώνοντας την υγεία του δέρματος. Οι σερβιέτες TENA Lady σάς προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

 • Μήκος: 27.5 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

 • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.
 • Συσκευασία καταναλωτή: 24 τμχ.
Εμφάνιση περισσότερων
CE
Medical Device

Іατροτεχνολογικό προϊόν

Only single use

Only single use

Address of the Manufacturer

Address of the Manufacturer

Essity Hygiene and Health AB, SE-405 03 Göteborg, Sweden

Visitor's address

Visitor's Address

Mölndals Bro 2, Mölndal, Sweden