Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

Βρειτε το ταιρι σας

Δεν είστε σίγουρος για το προϊόν TENA που σας ταιριάζει;
Βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς επιλέγοντας την πρόταση που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα.

Τι είδος ακούσιας απώλειας ούρων αντιμετωπίζετε;

Μου παρουσιάζονται μικρές ή μεγαλύτερες διαρροές περιστασιακά

TENA Men Απορροφητικό Προστατευτικό Επιπέδου Προστασίας 2

Εκατομμύρια άνδρες όλων των ηλικιών χρησιμοποιούν το απορροφητικό προστατευτικό TENA Men με επίπεδο προστασίας 2 για να έχουν τον έλεγχο και να προστατεύονται από διαρροές ούρων μέτριας μορφής. Ο απορροφητικός του πυρήνας με ενισχυμένη ασφαλή ζώνη απορροφητικότητας για ασφάλεια κατά των διαρροών κλειδώνει τις οσμές και την υγρασία. Τώρα ακόμα πιο λεπτό αλλά με την ίδια ασφάλεια. Εφαρμόζει τόσο καλά στο εσώρουχο, χάρη στο ανδρικό σχήμα κυπέλλου τού προστατευτικού, που θα ξεχάσετε ότι υπάρχει. Όπου κι αν βρίσκεστε, απολαύστε σιγουριά και ηρεμία με το απορροφητικό προστατευτικό TENA Men με επίπεδο προστασίας 2.

Μου παρουσιάζεται μεγαλύτερη απώλεια και διαρροή ή χρειάζεται να φοράω ένα προϊόν προστασίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, π.χ. σε όλη τη διάρκεια της νύχτας

TENA Men Absorbent Protector Level 3

Το TENA Men Absorbent Protector Level 3 είναι το πιο ασφαλές προστατευτικό μας και είναι αποτελεσματικό για έντονη διαρροή ούρων και μεγάλη απότομη ροή. Η Ασφαλής Ζώνη Απορροφητικότητας Dual Core αντιμετωπίζει τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία, ενώ με το βελτιωμένο και λεπτό σχήμα ειδικά για άνδρες διασφαλίζει την ασφαλή και άνετη εφαρμογή στο εσώρουχο σας. Επιλέξτε τη λύση που εμπιστεύονται εκατομμύρια άνδρες όλων των ηλικιών, και παραμείνετε στεγνός, άνετος και σίγουρος, ημέρα και νύχτα.