Διατηρηστε τον ελεγχο με τα προιοντα TENA Men

Συνηθίζετε να έχετε τον έλεγχο σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Γι' αυτό μην αφήνετε την ακούσια απώλεια ούρων να σας αλλάξει συνήθειες. Με τα προϊόντα TENA Men μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ακούσια απώλεια ούρων, διατηρώντας σταθερά τον έλεγχο της ζωής σας.

Παραμείνετε δραστήριος παρά την ακούσια απώλεια ούρων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε τον έλεγχο της ζωής σας και να συνεχίσετε να ζείτε με τον τρόπο που θέλετε, ανεξάρτητα από το είδος της ακούσιας απώλειας ούρων που αντιμετωπίζετε.

Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις αναπάντεχες διαρροές, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο:

  • Προετοιμαστείτε κατάλληλα - Αν αδειάζετε την ουροδόχο κύστη σας πριν από οποιαδήποτε προγραμματισμένη δραστηριότητα θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
  • Η γνώση είναι δύναμη - Αν φροντίσετε να μάθετε από πριν πού βρίσκονται οι τουαλέτες, θα μπορέσετε να προγραμματίσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας και δεν θα αναγκαστείτε να ψάχνετε με αγωνία μια τουαλέτα όταν θα την χρειαστείτε. Αν πρόκειται να παρακολουθήσετε ζωντανά έναν αγώνα, θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να κλείσετε θέσεις κοντά στις τουαλέτες.

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Ο προστατης και η διαρροη ουρων στους αντρες

Παρόλο που ο προστάτης και η ακράτεια δεν είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς το ένα επιδρά στο άλλο. Για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης στο θέμα, μιλήσαμε με τον Ralph Peeker, Καθηγητή και Διευθυντή Κλινικής του Τμήματος Ουρολογίας του Sahlgrenska University Hospital στο Γκέτεμποργκ.

Ακρατεια - Μια εισαγωγη

Ένας στους τέσσερις άνδρες άνω των 40 ετών* παρουσιάζει ακούσια απώλεια ούρων, γνωστή και ως ακράτεια. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια λύση είναι να μάθετε περισσότερα για την ακράτεια.

Ασκησεις πυελικου εδαφους

Ο έλεγχος της ουροδόχου κύστης μπορεί να βελτιωθεί με τη βοήθεια των σωστών ασκήσεων. Οι ασκήσεις πυελικού εδάφους, γνωστές και ως ασκήσεις Kegel, μπορούν να σας βοηθήσουν να προλάβετε, να μειώσετε ή να ελέγξετε την ακούσια απώλεια ούρων.