Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

Διατηρηστε τον ελεγχο με τα προιοντα TENA Men

Συνηθίζετε να έχετε τον έλεγχο σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Γι' αυτό μην αφήνετε την ακούσια απώλεια ούρων να σας αλλάξει συνήθειες. Με τα προϊόντα TENA Men μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ακούσια απώλεια ούρων, διατηρώντας σταθερά τον έλεγχο της ζωής σας.

Παραμείνετε δραστήριος παρά την ακούσια απώλεια ούρων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε τον έλεγχο της ζωής σας και να συνεχίσετε να ζείτε με τον τρόπο που θέλετε, ανεξάρτητα από το είδος της ακούσιας απώλειας ούρων που αντιμετωπίζετε.

Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις αναπάντεχες διαρροές, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο:

  • Προετοιμαστείτε κατάλληλα - Αν αδειάζετε την ουροδόχο κύστη σας πριν από οποιαδήποτε προγραμματισμένη δραστηριότητα θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
  • Η γνώση είναι δύναμη - Αν φροντίσετε να μάθετε από πριν πού βρίσκονται οι τουαλέτες, θα μπορέσετε να προγραμματίσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας και δεν θα αναγκαστείτε να ψάχνετε με αγωνία μια τουαλέτα όταν θα την χρειαστείτε. Αν πρόκειται να παρακολουθήσετε ζωντανά έναν αγώνα, θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να κλείσετε θέσεις κοντά στις τουαλέτες.

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Κοινωνικη ζωη και ακουσια απωλεια ουρων

Πολλοί άνδρες που παρουσιάζουν ακούσια απώλεια ούρων ανησυχούν για τη συμμετοχή τους σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ο φόβος της ακούσιας απώλειας ούρων μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Ωστόσο, με τον κατάλληλο προγραμματισμό μπορείτε να είστε προστατευμένος και να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Παραμεινετε δραστηριος παρα την ακουσια απωλεια ουρων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε τον έλεγχο και να συνεχίσετε να ζείτε με τον τρόπο που θέλετε, ανεξάρτητα από τον τύπο ακούσιας απώλειας ούρων που αντιμετωπίζετε.

Πως να μιλησετε για την ακουσια απωλεια ουρων

Η συζήτηση για προσωπικά ζητήματα μπορεί να σας φανεί άβολη, ωστόσο το κλειδί για να βρείτε μια λύση είναι ο ειλικρινής διάλογος τόσο με τον γιατρό όσο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.