Μαντηλάκια και κρέμες καθαρισμού

Απαλά μαντηλάκια, πανάκια και κρέμες καθαρισμού για τη φροντίδα δέρματος στην ακράτεια

Μια καλή ρουτίνα καθαρισμού είναι το κλειδί για την πρόληψη του ερεθισμού του δέρματος. Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα από υγρά μαντηλάκια καθαρισμού, στεγνά μαντηλάκια, πανάκια, καθαριστικά, μους καθαρισμού και άλλα προϊόντα καθαρισμού για τη φροντίδα του δέρματος στην ακράτεια. Τα προϊόντα καθαρισμού TENA είναι μια ήπια εναλλακτική για το σαπούνι και το νερό. Καθαρίζουν απαλά και προστατεύουν ακόμη και το πιο ευαίσθητο και ευπαθές δέρμα.

Όλα τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί προσεκτικά για τη φροντίδα της ακράτειας, είναι ιδανικά για όταν κάνετε αλλαγή ή για τον καθαρισμό ολόκληρου του σώματος στο κρεβάτι ή στο μπάνιο. Ιδανικά για συχνό καθαρισμό όταν το σαπούνι και το νερό ξηραίνουν το δέρμα. Ενώ τα απορροφητικά προϊόντα μειώνουν την επαφή του δέρματος με την υγρασία, η σειρά μας παρέχει απαλό καθαρισμό και προστασία του δέρματος.

Τα προϊόντα καθαρισμού TENA είναι ιδιαίτερα απαλά για το ευπαθές δέρμα, αλλά πάντα αποτελεσματικά. Όλα τα μαντηλάκια έχουν σχεδιαστεί και έχουν κατάλληλο μέγεθος για ενήλικες. Βρείτε το προϊόν καθαρισμού ακράτειας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και διατηρήστε το δέρμα φρέσκο, καθαρό και υγιές.

Hand using cleansing wipe from TENA

Υγρό μαντηλάκι TENA ProSkin με πλαστικό καπάκι

Τα μεγάλα υγρά μαντηλάκια καθαρίζουν, αναζωογονούν και προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα