Γιατί η ΤΕΝΑ

Γιατί αξίζουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο τα προϊόντα ΤΕΝΑ

Όταν φροντίζετε ένα άτομο με ακράτεια, έχετε πολλά να σκεφτείτε και να κάνετε. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε την προστασία που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Για να μη χάνετε χρόνο και να ανησυχείτε: Είναι αρκετά απορροφητικό; Θα εμποδίσει τις δυσάρεστες οσμές; Είναι άνετο; Ή, είναι καλό για το δέρμα;
 
Συνεχώς συζητάμε με επαγγελματίες και φροντιστές υγείας όπως εσείς. Γνωρίζουμε τις ανάγκες τις δικές τους και των ηλικιωμένων ατόμων που φροντίζουν. Και αυτό μας βοήθησε να αναπτύξουμε μία ανώτερη προστασία ακράτειας και φροντίδα δέρματος: λύσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε για να προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Μεγάλη απορροφητικότητα

Τα ούρα τρέχουν γρήγορα και μπορεί να λερώσουν τα ρούχα και τα σεντόνια σε μία στιγμή χωρίς την κατάλληλη προστασία. Tα προϊόντα ΤΕΝΑ είναι σχεδιασμένα για άνετη και σίγουρη εφαρμογή και κατασκευασμένα με στόμια επιφάνειας για γρήγορη απορρόφηση με σκοπό την αποφυγή διαρροής. Γρηγορότερη απορρόφηση σημαίνει λιγότερες διαρροές και αλλαγές.

Εξαιρετική φρεσκάδα

Με τα προϊόντα ΤΕΝΑ, το αγαπημένο σας πρόσωπο απολαμβάνει την παρέα των άλλων χωρίς να ανησυχεί για δυσάρεστες οσμές. Η προστασία ακράτειας είναι σχεδιασμένη για να εξουδετερώνει τα βακτήρια και την αμμωνία που προκαλούν ανεπιθύμητες οσμές. Για να μπορεί να αισθάνεται ήρεμο και ασφαλές όταν συναναστρέφεται την οικογένεια και τους φίλους του.

Πολύ στεγνή επιφάνεια

Για να νιώθει άνετα το αγαπημένο σας πρόσωπο πρέπει να είναι στεγνό. Γι’ αυτό υπάρχει η τεχνολογία FeelDry™ στα προϊόντα μας με μεγαλύτερη προστασία. Απομακρύνει τα ούρα από το δέρμα τόσο γρήγορα που η επιφάνεια είναι ξανά στεγνή αμέσως. Αυτό είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικό, ειδικά αν φροντίζετε κάποιον που δεν μπορεί να σας πει πότε χρειάζεται άλλαγμα. Είναι επίσης θετικό και για τη διάρκεια της νύχτας, όταν γίνονται λιγότερες αλλαγές. Τα προϊόντα ΤΕΝΑ βοηθούν το αγαπημένο σας πρόσωπο να νιώθει πολύ άνετα, απομακρύνοντας την υγρασία και διατηρώντας την επιδερμίδα του στεγνή.

Λιγότερα δερματικά προβλήματα

Τα προϊόντα ΤΕΝΑ προστατεύουν από τους κινδύνους που προκαλούν τα ούρα, που μπορεί να είναι επώδυνο για την γηρασμένη επιδερμίδα του αγαπημένου σας προσώπου. Μπορούν να το ερεθίσουν, ειδικά αν κάθεται ή ξαπλώνει για μεγάλες χρονικές περιόδους. Γι’ αυτό τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα να εμποδίζουν τα ούρα, για να παραμένει στεγνή και απαλή η απορροφητική επιφάνεια σε επαφή με το δέρμα του. Τα προϊόντα ΤΕΝΑ έχουν αποδειχτεί ότι μειώνουν τον ερεθισμό του δέρματος που προκύπτει από την κατάκλιση ή το κάθισμα στην ίδια θέση εξαιτίας ασθένειας ή αναπηρίας.

Εύκολες αλλαγές

Είναι πραγματικά μεγάλη η καταπόνηση κατά την αλλαγή ενός ατόμου με ακράτεια, αφού χρειάζεται να το σηκώνετε συχνά. Ειδικά αν πρέπει να είναι ξαπλωμένο όταν το αλλάζετε. Τα προϊόντα ΤΕΝΑ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα. Μειώνουν την επιβάρυνση στους μυς της σπονδυλικής στήλης, κάνοντας τη διαδικασία της αλλαγής πιο εύκολη και πιο άνετη για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η καλύτερη υγιεινή για την άνεση του δέρματος

Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι σημαντικοί παράγοντες για τη φροντίδα ακράτειας. Γι’ αυτό η TENA έχει αναπτύξει μία σειρά από καθαριστικά, μαντηλάκια και ενυδατικές κρέμες. Είναι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα των ηλικιωμένων - ειδικότερα για τις πιο ευαίσθητες περιοχές. Με αυτά τα προϊόντα είναι πιο εύκολο να καθαρίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο στο κρεβάτι. Και το δέρμα του είναι καθαρό, ανακουφισμένο και ανανεωμένο.

Βρείτε τον κατάλληλο τύπο προϊόντος

Ποιο προϊόν είναι το καλύτερο για το αγαπημένο σας πρόσωπο; Αυτό εξαρτάται από τη φυσική και διανοητική του κατάσταση. Για να βρείτε το ενδεδειγμένο για τις ανάγκες του, χρησιμοποιήστε τον Επιλογέα προϊόντων.