Παγκόσμια Εβδομάδα Ακράτειας 2019

Η Ακράτεια είναι ένα φαινόμενο πολύ πιο σύνηθες από ότι νομίζεις!

Εικόνα TENA Lifestyle με γυναίκα που λέει μία ιστορία κατά τη διάρκεια του δείπνου

Ακράτεια, ένα θέμα που μας αφορά όλους

Γνωρίζατε ότι πάνω από 400 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως έχουν κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με την και επηρεάζει τη ζωή τους; Ή ότι μία στις τρεις γυναίκες άνω των 35 και ένας στους τέσσερις άνδρες άνω των 40 θα έχουν ακράτεια; Στην πραγματικότητα, όλοι θα ασχοληθούμε τελικά με αυτό το πρόβλημα, καθώς αργά ή γρήγορα είτε θα γνωρίσουμε είτε θα φροντίσουμε κάποιον που το βιώνει. 
 
Η Παγκόσμια Εβδομάδα Ακράτειας είναι μία πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να ενισχυθεί η γνώση για την ακράτεια σε όλη την υφήλιο, ώστε να βελτιωθεί η υγεία, η ευεξία και η ποιότητα ζωής. Επιδιώκει επίσης να εμπνεύσει την έρευνα, τη συζήτηση και τις πολυεπιστημονικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία. Στην TENA, επιθυμούμε να υποστηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία και να μοιραστούμε μερικές από τις πολλές ιστορίες που έχουμε συναντήσει στα χρόνια μας ως παγκόσμιος ηγέτης προϊόντων ακράτειας. 
 
Η ενδέκατη Παγκόσμια Εβδομάδα Ακράτειας λαμβάνει χώρα φέτος από τις 17 έως τις 23 Ιουνίου. Πρόκειται για μια παγκόσμια εκδήλωση που ξεκίνησε από την Διεθνή Εταιρεία Ακράτειας για μία μόνον ημέρα το 2008 και έγινε μία ολόκληρη εβδομάδα το 2009. Από το 2016, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασθενών με Ακράτεια διαχειρίζεται την Παγκόσμια Εβδομάδα Ακράτειας και παράγει πληροφορίες και υλικό για στήριξη της εκδήλωσης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την Παγκόσμια Εβδομάδα Ακράτειας και το φετινό θέμα στη διεύθυνση www.wfip.org

Πρώτος κανόνας της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ακράτειας, μιλήστε γι' αυτό

Θέλω να μάθω περισσότερα

Εικονίδιο λογοτύπου WFIP

WFIP

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασθενών με (World Federation of Incontinence Patients – WFIP) είναι μία ομοσπονδία εθνικών οργανισμών (ασθενών) που στοχεύει στην παγκόσμια προβολή για την παραγωγή γνώσης, συμβουλευτικής και δράσης γύρω από την ακράτεια και τη δυσλειτουργία του πυελικού εδάφους.
Εικονίδιο λογοτύπου ICS

ICS

Από το 1971 η Διεθνής Εταιρεία Ακράτειας (International Continence Society – ICS) είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία Ουρολόγων, Ουρογυναικολόγων, Φυσιοθεραπευτών, Νοσηλευτών, Βασικών Επιστημόνων και Ερευνητών εστιάζοντας στην και τις διαταραχές πυελικού εδάφους.
Εικονίδιο λογοτύπου GFI

GFI

Το Παγκόσμιο Φόρουμ για την (Global Forum on Incontinence – GFI) είναι ένα κορυφαίο παγκόσμιο φόρουμ για την εκπαίδευση και τη συζήτηση γύρω από την ακράτεια και τη φροντίδα της ακράτειας, που ξεκίνησε και στηρίχθηκε από την Essity.

Είμαστε εδώ για εσάς

Στην TENA έχουμε αφοσιωθεί στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής για οποιονδήποτε αντιμετωπίζει . Πιστεύουμε ότι έχουμε ευθύνη να πυροδοτήσουμε μία συζήτηση και να δημιουργήσουμε νέες λύσεις για να βελτιωθούν τα πρότυπα υγείας και υγιεινής στον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, σημαντικό ή μη.