Επιλέγουμε να φροντίζουμε – τους ανθρώπους αλλά και τον πλανήτη.

Στην TENA, επιδιώκουμε να αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο αναζητώντας νέους και καλύτερους τρόπους φροντίδας. Πάντα αυτό κάναμε, και πάντα θα το κάνουμε. Αλλά η φροντίδα των ανθρώπων σημαίνει επίσης φροντίδα του πλανήτη μας. Σε αυτές τις σελίδες, θα ανακαλύψετε πώς νιώθουμε για αυτήν την ευθύνη και πώς οι βιώσιμες επιλογές μας δίνουν τη δυνατότητα σε εμάς και εσάς να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη προστασία του περιβάλλοντος. 

Δύο χέρια που ακουμπούν σε ένα ξύλινο τραπέζι, περιβάλλουν απαλά μια μικρή χρωματιστή υδρόγειο σφαίρα με ορατό το βόρειο ημισφαίριο.

Ευθύνη: Τι σημαίνει, στη θεωρία αλλά και στη πράξη

Είναι εύκολο να κάνουμε γενικούς ισχυρισμούς σχετικά με την ανάληψη ευθύνης. Αλλά πώς αποτυπώνεται αυτό πραγματικά στον πολιτισμό μας και τα προϊόντα μας; Εξερευνήστε τι σημαίνει ευθύνη για εμάς, με την βαθύτερη έννοια, και πώς μεταφράζεται σε συγκεκριμένες ενέργειες για τη βελτίωση του αντίκτυπού μας στον πλανήτη. 
TENA-Protects-subtitles.mp4

#makeabettermark

Συμβάλλοντας στη προστασία του περιβάλλοντος

Στην TENA, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας για την φροντίδα του πλανήτη: μετάβαση σε 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια στα εργοστάσιά μας. Αυτή και μόνο η επιλογή θα μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 6% και θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας να το μειώσουμε στο μισό έως το 2030. 

Ένας άντρας και δύο γυναίκες, όλες με ετικέτα υπαλλήλου της TENA στο λαιμό τους, κοιτάζουν πέρα από την κάμερα, χαμογελώντας.

Εξερευνήστε τις επιτυχίες της TENA για πιο βιώσιμη φροντίδα