Το έργο Banakekele – φροντίδα για εκείνους που την έχουν ανάγκη

Για τους περισσότερους ανθρώπους που ζουν στους δήμους της Νότιας Αφρικής, η ζωή συχνά διέπεται από περιορισμένο προϋπολογισμό, χωρίς κατάλληλη πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη. Η ενημέρωση σχετικά με την είναι περιορισμένη, αλλά επηρεάζει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού. Το 2018, η TENA ανέλαβε την αποστολή να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλους τους προαστιακούς δήμους του Γιοχάνεσμπουργκ με φροντίδα ακράτειας και ενημέρωση. Το ονομάζουμε «Το έργο Banakekele», μια έκφραση Zulu που σημαίνει «να τους φροντίζεις».

Άνθρωποι που επισκέπτονται τις κινητές κλινικές.

Γινόμαστε μέλος της κοινότητας

Η ομάδα TENA είναι περήφανη που συμβάλλει στην παράδοση του Ubuntu—μια έννοια της Νότιας Αφρικής για τη διασύνδεση και τη συμπόνια—και που γίνεται μέρος των κοινοτήτων των δήμων παρέχοντας βασικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε κινητές κλινικές. Αυτές οι κλινικές προσφέρουν βασική και προσιτή περίθαλψη σε εκείνους που την έχουν ανάγκη. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν τη μέτρηση του δείκτη μάζας σώματος, της αρτηριακής πίεσης, των επιπέδων γλυκόζης αίματος, του HIV και άλλων βασικών εξετάσεων. Ταυτόχρονα, η TENA παρουσίασε ένα νέο προϊόν ακράτειας τόσο αποτελεσματικό, όσο εκείνα που υπάρχουν ήδη στην αγορά, αλλά 50% πιο προσιτό. 
Ένας πάροχος φροντίδας επιδεικνύει πώς χρησιμοποιούνται διάφορα προϊόντα ακράτειας από την TENA.

Οι τοπικοί πάροχοι φροντίδας βλέπουν τη διαφορά

«Το προϊόν [TENA] είναι εύχρηστο και μου έχει δημιουργήσει χρόνο για να κάνω άλλα πράγματα, αντί να ανησυχώ για αλλαγή πάνας» λέει η Nomusa, μια πάροχος φροντίδας της Νότιας Αφρικής.  Η Phindile, μια άλλη πάροχος φροντίδας, σημειώνει ότι «η ποιότητα του προϊόντος είναι καλύτερη, διαρκεί περισσότερο και εξοικονομεί χρήματα [σε σύγκριση με τις εναλλακτικές επιλογές]».  
Μια προβολή των δρόμων του Γιοχάνεσμπουργκ γεμάτοι με ανθρώπους.

Ενημέρωση των κοινοτήτων σχετικά με την ακράτεια

Όπως συμβαίνει παντού στον κόσμο, η γνώσεις σχετικά με την ακράτεια είναι ελάχιστες και το στίγμα γύρω της είναι υψηλό. Επομένως, η ενημέρωση των κοινοτήτων σχετικά με την ακράτεια είναι ένας από τους κύριους στόχους των νοσηλευτών TENA του έργου Banakekele. 
 
Βελτιώνοντας την ευημερία των κοινοτήτων της Νότιας Αφρικής 
Ευθυγραμμισμένο με τον στόχο βιωσιμότητας της TENA για τη βελτίωση της ευημερίας 100 εκ. ανθρώπων έως το 2030, το έργο Banakekele έχει φτάσει σε περισσότερους από 16.000 ανθρώπους σε 100 κοινότητες, δημιουργώντας βαθιές ρίζες μεταξύ των κατοίκων των δήμων της Νότιας Αφρικής.    

Τα προϊόντα TENA είναι τώρα πιο διαφανή από ποτέ.

Πλέον κάναμε το αποτύπωμα άνθρακα των προϊόντων TENA ορατό σε όλους, σε συνδυασμό με τον αναλυτικό κατάλογο των συστατικών τους.

Προβολή ακτινών Χ μιας σερβιέτας ακράτειας, που δείχνει μια λεπτομέρεια των ινών στον απορροφητικό πυρήνα της σερβιέτας