Οι 5 μας πυλώνες προστασίας

Γνωρίστε τους ανθρώπους που διατηρούν την ασφαλειά σας.

Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και φροντίζουμε να κατασκευάζουμε προϊόντα για την υποστήριξη της υγείας και της ευεξίας όλων – συμπεριλαμβανομένων των δικών μας αγαπημένων προσώπων. Για εμάς, η ασφάλεια των προϊόντων δεν είναι απλά ένα σημαντικό ζήτημα, είναι κάτι προσωπικό.

Μια φωτογραφία πορτρέτου της Maria

Γνωρίστε τη Maria

1. Προμηθευτές

Το σώμα μας αξίζει το καλύτερο, επομένως, διατηρούμε υψηλά πρότυπα για τα προϊόντα μας. Η Maria μας βοηθά να βρούμε ασφαλείς και βιώσιμους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο. Διασφαλίζει ότι χρησιμοποιούμε μόνο υλικά από προμηθευτές που διέπονται από ήθος και κατασκευάζουν με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. 
 
Δεν βασιζόμαστε απλώς σε αυτά που μας λένε, απαιτούμε επίσης λεπτομερείς πληροφορίες από τους προμηθευτές μας για να γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι το κάθετι. Και διασφαλίζουμε ότι ανταποκρίνονται στο Πρότυπο Παγκόσμιου Προμηθευτή της Essity – αν όχι, τότε λέμε «ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε». 
Μια φωτογραφία πορτρέτου της Gunilla

Γνωρίστε την Gunilla

2. Υλικά

Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για την κατασκευή των προϊόντων μας και ελέγχουμε κάθε υλικό, σε κάθε προϊόν, τακτικά και προσεκτικά. 
 
Η Gunilla είναι μία από τους ειδικούς μας σε θέματα ασφάλειας προϊόντων και κανονιστικών θεμάτων. Παρακολουθεί προσεκτικά τα υλικά και τα συστατικά των προϊόντων μας, και τίποτα δεν ξεφεύγει από την προσοχή της. Για να εγκριθεί ένα υλικό από την ομάδα μας, θα πρέπει: 
 
  • Να είναι ακριβώς το σωστό υλικό για το πού θα καταλήξει το προϊόν, τον τύπο του ατόμου που θα το χρησιμοποιήσει και πόσο καιρό θα χρησιμοποιηθεί. 
  • Να περιέχει μόνο χημικές ουσίες σε ασφαλείς συγκεντρώσεις, με βάση τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. 
  • Να περνά τις διεξοδικές διαδικασίες δοκιμών μας που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό που απαιτείται από το νόμο. 
 
Κάθε υλικό και προϊόν πρέπει, φυσικά, να πληροί όλους τους κανονιστικούς κανόνες και τους υφιστάμενους νόμους. 

Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για την κατασκευή των προϊόντων μας και ελέγχουμε κάθε υλικό, σε κάθε προϊόν, τακτικά και προσεκτικά.

Υλικά

Μια φωτογραφία πορτρέτου του Peter

Γνωρίστε τον Peter

3. Δοκιμή

Ο Peter είναι ένας από τους ειδικούς μας στην ασφάλεια των προϊόντων. Δοκιμάζει τα προϊόντα μας στο μέγιστο, για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλή. Οι δοκιμές μας για κάθε υλικό ή προϊόν συνήθως ξεπερνούν ό,τι απαιτείται από το νόμο ή τις οδηγίες. Το πρόγραμμα δοκιμών μας περιλαμβάνει πράγματα όπως:  
 
  • Ανάλυση ιχνών ανεπιθύμητων χημικών, σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα 
  • Έλεγχος σε κυτταρική καλλιέργεια εάν ένα υλικό είναι τοξικό 
  • Δερματολογικές δοκιμές ή/και δοκιμές χρήσης καταναλωτή για την ανεκτικότητα από την επιδερμίδα. (Δεν θέλουμε να υπερηφανευόμαστε, αλλά είμαστε επίσης συνιδρυτές του προγράμματος EDANA Stewardship, το οποίο απαιτεί βελτιωμένες απαιτήσεις για απορροφητικά προϊόντα υγιεινής.)
Μια φωτογραφία πορτρέτου του Jay

Γνωρίστε τον Jay

4. Παραγωγή

Διατηρούμε υψηλά πρότυπα. Η απρόσκοπτή μας διαδικασία παραγωγής μας επιτρέπει να δημιουργούμε με συνέπεια προϊόντα υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας βασικές απαιτήσεις στα πέντε βασικά μας σημεία: ποιότητα, υγεία και ασφάλεια, υγιεινή και περιβάλλον.  
 
Ο Jay βοηθά στην επίβλεψη του τρόπου παραγωγής των προϊόντων μας και διασφαλίζει την τήρηση αυστηρών κανόνων κατά την παραγωγή των προϊόντων: 
 
  • Χρησιμοποιούνται μόνο υλικά και συστατικά εγκεκριμένα για την ασφάλεια των προϊόντων. 
  • Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα ελέγχου ποιότητας για να διασφαλίζουμε ότι όλα τα προϊόντα μας καταλήγουν ακριβώς όπως τα θέλουμε. Ακόμα και οι καθαριστικοί παράγοντες που χρησιμοποιούμε στα εργοστάσιά μας ελέγχονται. 
  • Οι διαδικασίες παραγωγής μας ελέγχονται πλήρως για να διασφαλίζεται ότι όλα λειτουργούν σωστά από την αρχή έως το τέλος. 
  • Είμαστε ανεξάρτητα πιστοποιημένοι. Ακολουθούμε τις Ορθές Πρακτικές Παραγωγής (ΟΠΠ) ή εφαρμόζουμε πρόσθετα μέτρα για τη διαχείριση του κινδύνου σε διάφορους τομείς προϊόντων, όπως καλλυντικά, προϊόντα με επαφή με τρόφιμα, ή ιατρικές συσκευές. 

Η απρόσκοπτή μας διαδικασία παραγωγής μας επιτρέπει να δημιουργούμε με συνέπεια προϊόντα υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας βασικές απαιτήσεις στα πέντε βασικά μας σημεία: ποιότητα, υγεία και ασφάλεια, υγιεινή και περιβάλλον.

Παραγωγή

Μια φωτογραφία πορτρέτου της Jennie

Γνωρίστε την Jennie

5. Συνεχής επικοινωνία με τον καταναλωτή

Είναι σημαντικό για εμάς τα προϊόντα μας να λειτουργούν για όλους. Έτσι, είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τι έχετε να πείτε για τα προϊόντα μας, είτε έχετε καλά ή κακά σχόλια. Κάθε παράπονο ή γνώμη είναι σημαντική για εμάς. 
 
Η Jenny γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η φροντίδα και η προσοχή. Βοηθά στην παρακολούθηση των προϊόντων μας για να διασφαλίσει ότι παραμένουν ασφαλή, ακόμη και αφότου φύγουν από το εργοστάσιο. Εάν λάβουμε ένα παράπονο, το χειρίζεται αμέσως για να βρει τον καλύτερο τρόπο για να το διορθώσει. Εάν το παράπονο είναι σοβαρό, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για την ασφάλεια των προϊόντων και ιατρών συγκροτείται εντός 48 ωρών για να διορθώσει το πρόβλημα. Εάν – και αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια – ένα προϊόν έχει ένα ελάττωμα ασφαλείας, ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές και, στη συνέχεια, σχεδιάζουμε και εκτελούμε μια ανάκληση. Και σας κρατάμε πάντα ενημερωμένους καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. 

Άνδρες

Για άντρες που αντιμετωπίζουν διαρροή της ουροδόχου κύστης

Ένας άντρας, φορώντας κράνος, ιδρώνει κάνοντας ποδήλατο.