Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Ανησυχώ για την ευεξία της οικογένειάς μου και τη δική μου - αλλά και για το περιβάλλον. Δεν είναι καλύτερο να δημιουργούνται προϊόντα που είναι εντελώς φυσικά;
Όλοι εμείς στην ομάδα ασφάλειας προϊόντων χρησιμοποιούμε προϊόντα Essity στο σπίτι και τα εμπιστευόμαστε με τις δικές μας οικογένειες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τα καλύτερα προϊόντα ενώ κάνουμε τα σωστά πράγματα για το περιβάλλον. Προσπαθούμε να βρούμε μια καλή ισορροπία και δεν θα κάνουμε ποτέ συμβιβασμούς με την ασφάλεια των προϊόντων μας. 
 
Να θυμάστε, επειδή ένα συστατικό είναι φυσικό, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλέστερο για εμάς σε σχέση με ένα τεχνητό συστατικό. Τα πράγματα δεν είναι στην πραγματικότητα άσπρο και μαύρο. Πολλά «φυσικά» πράγματα μπορεί να είναι κακά για εμάς. 
 
Το πόσο ασφαλής είναι μια χημική ουσία, εξαρτάται από τη συγκεκριμένη χημική ουσία και πόσο χρησιμοποιείται από αυτό στο προϊόν, καθώς και το πώς χρησιμοποιείται το ίδιο το προϊόν. Αυτό ισχύει είτε αυτό το χημικό είναι φυσικό, είτε τεχνητό. Τα υλικά που δεν πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις μας απλά δεν τοποθετούνται στα προϊόντα μας. 
 
Και φυσικά, όποτε υπάρχουν καλύτερες επιλογές για το περιβάλλον, τις χρησιμοποιούμε. Όπως και εσείς, αγαπάμε τον πλανήτη μας και θέλουμε και τα παιδιά μας να μπορούν να τον απολαύσουν. Έχουμε δεσμευτεί σε πολλά έργα για τη μείωση των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων και διασφαλίζουμε ότι είμαστε όσο πιο βιώσιμοι μπορούμε. 
Είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιώ εγώ και η οικογένειά μου φιλικά προς την επιδερμίδα μας;
Το να κάνουμε τα προϊόντα μας φιλικά προς την επιδερμίδα είναι απαραίτητο. Τα χρησιμοποιούμε κι εμείς – και δεν θα θέλαμε να βγάλουμε εξανθήματα. 
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ελέγχουμε ότι τα προϊόντα μας λειτουργούν για τα εκατομμύρια των πελατών μας σε όλο τον κόσμο και διασφαλίζουμε ότι κάθε συστατικό πληροί τα αυστηρά πρότυπά μας. 
 
Ορισμένοι τυχεροί εθελοντές μπορούν ακόμη και να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας πριν την κυκλοφορία τους! Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος ερεθισμού της επιδερμίδας από τα τελικά προϊόντα μας είναι χαμηλός. 
 
Στην πραγματικότητα, είναι πολύ χαμηλός, είχαμε λιγότερα από 1 παράπονο για την υγεία ανά 50 εκατομμύρια προϊόντα ακράτειας που πουλήθηκαν. 
Βλέπω τόσα πολλά ανησυχητικά πράγματα στο διαδίκτυο που σχετίζονται με την υγεία της ευαίσθητης περιοχής. Είναι τα συνηθισμένα προϊόντα μου ασφαλή στη χρήση;
Τα πράγματα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο μπορεί να είναι λίγο τρομακτικά, έτσι δεν είναι; Κακές χημικές ουσίες, λεύκανση ... είναι πολλά. Γι 'αυτό το λόγο, εμείς εξετάζουμε πολύ προσεκτικά τα προϊόντα και τα υλικά μας για να βεβαιωθούμε ότι είναι ασφαλή. 
 
Συνήθως υπερβαίνουμε την εθνική νομοθεσία και την νομοθεσία της ΕΕ κατά τη δοκιμή των προϊόντων μας. Γι' αυτό όλα τα ανεπιθύμητα ίχνη χημικών στα προϊόντα μας είναι εξαιρετικά χαμηλά. Τόσο χαμηλά που θα χρειαστείτε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για να τα εντοπίσετε. 
 
Χρησιμοποιούμε επίσης προσεκτικά επιλεγμένα αρώματα και τοποθετούμε σαφή επισήμανση σε κάθε προϊόν, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει μέσα. Φυσικά, έχουμε επίσης μη αρωματικές εκδόσεις εάν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα ή αλλεργίες. 
 
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συστατικά που χρησιμοποιούμε εδώ
Τα προϊόντα σας περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες;
Είναι καλό να θυμόμαστε ότι οι χημικές ουσίες δεν είναι πάντα κακές και είναι συχνά φυσικές. 
 
Αυτή η απολαυστική, γλυκιά αίσθηση όταν δαγκώνετε μια μπανάνα, για παράδειγμα, είναι μια χημική ουσία που συλλέγεται από τους γευστικούς σας κάλυκες. Όλα αποτελούνται από χημικές ουσίες. 
 
Αλλά φυσικά, ορισμένες χημικές ουσίες μπορεί να είναι επικίνδυνες, γι' αυτό τις ελέγχουμε πάντα προσεκτικά.  
 
Χρησιμοποιούμε μόνο αγνά συστατικά. Και είμαστε πραγματικά αυστηροί με τους εαυτούς μας, όταν δημιουργούμε και δοκιμάζουμε προϊόντα, για να διασφαλίσουμε ότι τα ίχνη χημικών δεν υπάρχουν ποτέ σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις από τα ασφαλή, βάσει των πιο ενημερωμένων επιστημονικών δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχα τη νύχτα γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή για εσάς, την οικογένειά σας και τον κόσμο. 
 
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συστατικά που χρησιμοποιούμε εδώ.  
Γιατί τα προϊόντα σας περιέχουν συντηρητικά, κόλλες, χρωστικά και αρώματα;
Δεν θα προσθέταμε ποτέ κάτι στα προϊόντα μας χωρίς λόγο. Κάθε μέρος εξυπηρετεί κάποιο σκοπό και δοκιμάζεται προτού προστεθεί. 
 
Τα συντηρητικά στα προϊόντα μας με βάση το νερό προστίθενται για να σταματήσουν τη μόλυνση και πρέπει να χρησιμοποιούμε κόλλες στα προϊόντα μας για να συγκρατήσουμε τα μέρη. Αλλά μην ανησυχείτε, επιλέγουμε κάθε κόλλα πολύ προσεκτικά, ειδικά εάν αναμένεται να έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα. 
 
Και αν χρησιμοποιησούμε αρώματα ή χρωστικά σε ένα προϊόν, είναι για να κάνουμε την εμπειρία της χρήσης τους πιο ευχάριστη για εσάς – και φυσικά, εξακολουθούν να είναι εξίσου ασφαλή. 
Κάνετε δοκιμές σε ζώα;
Δεν δοκιμάζουμε ποτέ τα προϊόντα μας σε ζώα, εκτός εάν δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε. Για παράδειγμα, σε ορισμένες χώρες – όπως στην Κίνα – πρέπει να το κάνουμε γιατί το λέει ο νόμος. 
 
Και δεν προσθέτουμε ποτέ συστατικά ή χρησιμοποιούμε υλικά που λαμβάνονται από ζώα. 
 
Παρόλο που είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί, επιλέγουμε να μην επισημάνουμε τα προϊόντα μας ως vegan. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% ότι άλλοι στην αλυσίδα εφοδιασμού μας δεν έχουν έρθει σε επαφή με υλικά που προέρχονται από ζώα. 
Είναι οι κανόνες υγιεινής και προϊόντων προσωπικής φροντίδας αρκετά αυστηροί για να γνωρίζω ότι είναι ασφαλή;
Όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ασφάλειας των ανθρώπων, όσους κανόνες και να εφαρμόσουμε, δεν είναι ποτέ αρκετοί. Ευτυχώς, στις περισσότερες χώρες, αυτά τα προϊόντα ρυθμίζονται επαρκώς για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλή. Πρέπει να ακολουθούν μια σειρά διαφορετικών κανόνων, για παράδειγμα: 
 
  • κανονισμούς καλλυντικών  
  • γενικούς κανονισμούς ασφάλειας προϊόντων που σχετίζονται με νόμους χημείας  
  • κανονισμούς ιατρικών συσκευών  
  • κανονισμούς για βιοκτόνα  
 
Ακολουθούμε όλους τους κανονισμούς και τους εφαρμόζουμε ακόμη και σε χώρες όπου οι κανόνες είναι πιο ελαστικοί. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τους ανθρώπους ασφαλείς σε μια χώρα, αλλά όχι σε μια άλλη; Αυτό δεν έχει νόημα για εμάς. 
 
Επίσης, οι κανονισμοί αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Αλλά εμείς δεν περιμένουμε να αλλάξουν οι κανόνες – εφαρμόζουμε την επιστήμη μόλις είναι έτοιμη.  
 
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευσή μας για ασφαλή προϊόντα στο Πρότυπο Προμηθευτών της Essity. 

Άνδρες

Για άντρες που αντιμετωπίζουν διαρροή της ουροδόχου κύστης

Ένας άντρας, φορώντας κράνος, ιδρώνει κάνοντας ποδήλατο.