Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

TENA Lady Ultra Mini Plus

Τα Ultra Mini Plus, τα μεγαλύτερα σε μήκος και πιο απορροφητικά σερβιετάκια, προσφέρουν Τριπλή Προστασία απο τις διαρροές, τις ανεπιθύμητες οσμές και την υγρασία. Μόλις 3 mm σε πάχος, αυτά τα σερβιετάκια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και μεγάλύτερη αυτοπεποίθηση. Πολύ πιο απορροφητικά απο τα κανονικά σερβιετάκια εμμηνόρροιας.

  • Έχουν το ίδιο μέγεθος με ένα σερβιετάκι, αλλά είναι πολύ πιο απορροφητικά
  • Σύστημα απορρόφησης οσμών Fresh Odour Control για ενισχυμένη αυτοπεποίθηση
  • Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Περιγραφή προϊόντος

Έχουν το ίδιο μέγεθος με ένα σερβιετάκι, αλλά είναι πολύ πιο απορροφητικά

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο σερβιετάκι. Τα σερβιετάκια TENA Lady είναι διαφορετικά. Εξαιρετικά λεπτά, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να φυλακίζουν τα μικρά ατυχήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Τα σερβιετάκια TENA Lady σάς διατηρούν στεγνή και ασφαλή όλη την ημέρα, ό,τι και να κάνετε στη ζωή σας.

Σύστημα απορρόφησης οσμών Fresh Odour Control για ενισχυμένη αυτοπεποίθηση

Μην αφήνετε τις μικρές διαρροές να επιβραδύνουν τον ρυθμό της ζωής σας. Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν σύστημα απορρόφησης οσμών Fresh Odour Control με μικροσφαιρίδια που περικλείουν τα υγρά και εξουδετερώνουν τις οσμές. Τα TENA Lady διατηρούν την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που έχετε, σε όλες τις περιστάσεις.

Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Όλα τα προϊόντα TENA Lady σας προσφέρουν τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνός, ασφαλής και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Δερματολογικά ελεγμένα

Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα.

Με μεταξένια απαλότητα

Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν ένα κάλυμμα με μεταξένια απαλότητα που μοιάζει με ύφασμα και έχει εξαιρετικά μαλακή αίσθηση, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Αυτό είναι που κάνει το TENA Lady τόσο άνετο. Πιθανότατα κιόλας να ξεχάσετε ότι το φοράτε.

Άνω κάλυμμα QuickDry για άμεση στεγνότητα

Το TENA Lady διαθέτει μια ειδική διάτρητη επιφάνεια που απορροφά στη στιγμή τα υγρά, αφήνοντας το δέρμα σας στεγνό και με αίσθηση φρεσκάδας. Τα TENA Lady θα σας βοηθήσουν να νιώθετε άνετη και στεγνή όλη την ημέρα.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

  • Μήκος: 21 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.