Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - σερβιετάκι μεγαλύτερου μήκους - διακριτική προστασία για γυναίκες με ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - γυναικείο σερβιετάκι για ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - διακριτικό και ασφαλές
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - κλειδώνει τις οσμές και την υγρασία στη στιγμή
  • Τριπλή προστασία TENA από διαρροές, οσμές και υγρασία

TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus

Το TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus είναι ένα σερβιετάκι μεγαλύτερου μήκους που προσφέρει διακριτική προστασία για γυναίκες με ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης όταν απολαμβάνουν δραστηριότητες ή ακόμα κι όταν βήχουν ή φτερνίζονται. Απαλό και μεταξένιο, δημιουργήθηκε ώστε να είναι πολύ πιο απορροφητικό από ένα συνηθισμένο σερβιετάκι και διαθέτει microPROTEX™ που έχει σχεδιαστεί ώστε να κλειδώνει τις οσμές και την υγρασία στη στιγμή. Διαλέξτε TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - επειδή η διακριτικότητα είναι εξίσου σημαντική με την ασφάλεια.

  • Γρήγορη και διακριτική προστασία χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™
  • Έχουν το ίδιο μέγεθος με ένα σερβιετάκι, αλλά είναι πολύ πιο απορροφητικά
  • Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση

Περιγραφή προϊόντος

Γρήγορη και διακριτική προστασία χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™

Τα TENA Lady Discreet είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν από τις ανεπιθύμητες διαρροές. H τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ συγκεντρώνει μια ποικιλία υπεραπορροφητικών υλικών τα οποία προσφέρουν απορροφητικότητα εκεί που τη χρειάζεστε, και σας εγγυάται τόσο την ασφάλεια που χρειάζεστε όσο και τη διακριτικότητα που επιθυμείτε. Το TENA Lady Discreet σας προσφέρει ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Έχουν το ίδιο μέγεθος με ένα σερβιετάκι, αλλά είναι πολύ πιο απορροφητικά

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο σερβιετάκι. Τα σερβιετάκια TENA Lady είναι διαφορετικά. Εξαιρετικά λεπτά, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να φυλακίζουν τα μικρά ατυχήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Τα σερβιετάκια TENA Lady σάς διατηρούν στεγνή και ασφαλή όλη την ημέρα, ό,τι και να κάνετε στη ζωή σας.

Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση

Μην αφήνετε την αδυναμία κύστης να σας επιβραδύνει. Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control, με μικρο-σφαιρίδια, που παγιδεύει το υγρό και εξαλείφει τις οσμές. Οι σερβιέτες TENA Lady σάς προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης οτιδήποτε και να σας συμβεί.

Με μεταξένια απαλότητα

Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν ένα κάλυμμα με μεταξένια απαλότητα που μοιάζει με ύφασμα και έχει εξαιρετικά μαλακή αίσθηση, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Αυτό είναι που κάνει το TENA Lady τόσο άνετο. Πιθανότατα κιόλας να ξεχάσετε ότι το φοράτε.

Άνω κάλυμμα QuickDry για άμεση στεγνότητα

Το TENA Lady διαθέτει μια ειδική διάτρητη επιφάνεια που απορροφά στη στιγμή τα υγρά, αφήνοντας το δέρμα σας στεγνό και με αίσθηση φρεσκάδας. Τα TENA Lady θα σας βοηθήσουν να νιώθετε άνετη και στεγνή όλη την ημέρα.

Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Όλα τα προϊόντα TENA Lady σας προσφέρουν τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνός, ασφαλής και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Δερματολογικά ελεγμένα

Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

  • Μήκος: 21 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 24 τμχ.