Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

TENA Lady Discreet Thin Towels

Η Διακριτική Λεπτή Σερβιέτα TENA Lady Discreet Thin Towel προσφέρει διακριτική προστασία για γυναίκες με ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης. Με τεχνολογία microPROTEX™, η Διακριτική λεπτή σερβιέτα TENA Lady Discreet Thin Towel κλειδώνει άμεσα τις οσμές και την υγρασία. Εκπληκτικά λεπτή, κι όμως εξαιρετικά απορροφητική, αυτή η σερβιέτα σας δίνει τη δυνατότητα να είστε ήρεμη ανεξάρτητα από την περίσταση. Επειδή η διακριτικότητα έχει τόση σημασία όσο και η ασφάλεια.

  • Γρήγορη και διακριτική προστασία χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™
  • Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση
  • Δερματολογικά ελεγμένα

Περιγραφή προϊόντος

Γρήγορη και διακριτική προστασία χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™

Τα TENA Lady Discreet είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν από τις ανεπιθύμητες διαρροές. H τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ συγκεντρώνει μια ποικιλία υπεραπορροφητικών υλικών τα οποία προσφέρουν απορροφητικότητα εκεί που τη χρειάζεστε, και σας εγγυάται τόσο την ασφάλεια που χρειάζεστε όσο και τη διακριτικότητα που επιθυμείτε. Το TENA Lady Discreet σας προσφέρει ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση

Μην αφήνετε την αδυναμία κύστης να σας επιβραδύνει. Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control, με μικρο-σφαιρίδια, που παγιδεύει το υγρό και εξαλείφει τις οσμές. Οι σερβιέτες TENA Lady σάς προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης οτιδήποτε και να σας συμβεί.

Δερματολογικά ελεγμένα

Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα.

Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Όλα τα προϊόντα TENA Lady σας προσφέρουν τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνός, ασφαλής και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 16 τμχ.