Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

  • TENA Pants Plus Night pack shot
  • Μπροστινή πλευρά προϊόντος TENA Pants Super
  • Πίσω πλευρά προϊόντος TENA Pants Super
  • Κοντινό προϊόντος TENA Pants Super

TENA Pants Plus Night

Το TENA Pants Plus Night είναι ένα προστατευτικό εσώρουχο μίας χρήσης για άνδρες και γυναίκες που μπορεί να φορεθεί όπως τα καθημερινά εσώρουχα. Με την μοναδική Ζώνη Διπλής Απορρόφησης, σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια και τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Χάρη στον προηγμένο σχεδιασμό προϊόντος, το TENA Pants Plus Night σας χαρίζει νύχτες χωρίς καμία ανησυχία. Επίσης, είναι κατάλληλο και για ημερήσια χρήση, αν απαιτείται επιπρόσθετη ασφάλεια.

  • Ζώνη Διπλής Απορρόφησης
  • Ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές
  • Odour Neutralizer

Περιγραφή προϊόντος

Ζώνη Διπλής Απορρόφησης

Το TENA Pants Plus Night έχει Ζώνη Διπλής Απορρόφησης που παρέχει εξαιρετική απορρόφηση και αποτελεσματική προστασία κατά των διαρροών. Η Ζώνη Διπλής Απορρόφησης απομακρύνει την υγρασία γρήγορα και αποτελεσματικά, κλειδώνοντάς την στα εσωτερικά στρώματα για μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές

Τα TENA Pants Plus Night είναι σχεδιασμένα με ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές μέσα στον πυρήνα τους, η οποία σας παρέχει τη βέλτιστη ασφάλεια και απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Odour Neutralizer

Η τεχνολογία Odour Neutralizer μειώνει τις ανεπιθύμητες οσμές και διατηρεί την αίσθηση φρεσκάδας και την αυτοπεποίθησή σας από την ώρα που θα ξυπνήσετε. Μικροπέρλες κλειδώνουν τα ούρα στο εσωτερικό τους και μειώνουν την εξάπλωση της οσμής, προσφέροντας αυξημένη διακριτικότητα και ασφάλεια.

Ελεγχόμενη ανατομική εφαρμογή

Το TENA Pants Plus Night είναι σχεδιασμένο να παραμένει στη θέση του και να σας παρέχει εξαιρετική προστασία, άνεση και διακριτικότητα, για να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ξεκούρασή σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Με ύφασμα που αναπνέει

Το TENA Pants Plus Night κατασκευάζεται από υλικό που αναπνέει και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας την περιττή υγρασία και βελτιώνοντας την υγεία του δέρματος. Με το TENA Pants Plus Night διατηρείτε την αίσθηση φρεσκάδας μετά από έναν καλό ύπνο όλη τη νύχτα.

Εύκολη αναγνώριση του εμπρός και του πίσω μέρους

Οι χρωματιστές κλωστές στο πίσω μέρος του προϊόντος σάς βοηθούν να αναγνωρίζετε την πίσω και την μπροστινή πλευρά του για την εύκολη τοποθέτηση του

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

Μέγεθος:

80 cm έως 110 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.
μωβ

Μέγεθος:

100 cm έως 135 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.
μωβ