Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

 • TENA Lady Discreet Mini Packshot
 • TENA Lady Discreet Mini Front
 • TENA Lady Discreet Mini Benefit
 • TENA Lady Discreet Mini Close up
 • TENA Lady Discreet Mini σε ατομική συσκευασία
 • Τριπλή προστασία TENA από διαρροές, οσμές και υγρασία

TENA Lady Discreet Mini

Το TENA Lady Discreet Mini με την τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ σας προσφέρει ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία. Διαθέτει το ίδιο μέγεθος με μια μικρή σερβιέτα περιόδου αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένη για ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης. Η τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ χαρίζει απορροφητικότητα εκεί που τη χρειάζεστε και εγγυάται προστασία και διακριτικότητα.

 • Γρήγορη και διακριτική προστασία χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™
 • Το TENA Lady Discreet διαθέτει ασύμμετρο σχήμα που προσαρμόζεται στο σώμα σας, χαρίζοντας άνεση και διακριτικότητα
 • Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Περιγραφή προϊόντος

Γρήγορη και διακριτική προστασία χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™

Τα TENA Lady Discreet είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν από τις ανεπιθύμητες διαρροές. H τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ συγκεντρώνει μια ποικιλία υπεραπορροφητικών υλικών τα οποία προσφέρουν απορροφητικότητα εκεί που τη χρειάζεστε, και σας εγγυάται τόσο την ασφάλεια που χρειάζεστε όσο και τη διακριτικότητα που επιθυμείτε. Το TENA Lady Discreet σας προσφέρει ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Το TENA Lady Discreet διαθέτει ασύμμετρο σχήμα που προσαρμόζεται στο σώμα σας, χαρίζοντας άνεση και διακριτικότητα

Το TENA Lady Discreet προσφέρει εξαιρετική προστασία, άνεση και διακριτικότητα. Οι σερβιέτες TENA Lady Discreet διαθέτουν ασύμμετρο σχήμα που προσαρμόζεται στο σώμα και είναι σχεδιασμένα για να κάνουν τα αγαπημένα σας άτομα να νιώθουν βολικά, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στις ευχάριστες στιγμές της ζωής.

Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Όλα τα προϊόντα TENA Lady σας προσφέρουν τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνός, ασφαλής και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Δερματολογικά ελεγμένα

Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα.

Ιδιαίτερα απαλή και στεγνή επιφάνεια Silky Soft Surface

Η αίσθηση στεγνότητας είναι σημαντική για να νιώθετε τη φρεσκάδα και για την προστασία του δέρματός σας. Οι σερβιέτες ΤΕΝΑ Lady Discreet διαθέτουν επιφάνεια με μεταξένια απαλότητα που μοιάζει με ύφασμα και απομακρύνει αμέσως την υγρασία από το δέρμα σας. Οι σερβιέτες TENA Lady Discreet σας κρατούν στεγνές και σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση

Μην αφήνετε την απώλεια ούρων να επιβραδύνει τον ρυθμό της ζωής σας! Οι σερβιέτες TENA Lady διαθέτουν το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control, με τις μικροπέρλες φρεσκάδας που μειώνουν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων οσμών. Τα TENA Lady Discreet σας προσφέρουν μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης οτιδήποτε και να σας συμβεί.

Ατομική συσκευασία με την τεχνολογία Easy Wrap

Κάθε σερβιέτα TENA Lady Discreet Mini διαθέτει ατομική συσκευασία με την τεχνολογία Easy Wrap και μπορείτε να την έχετε άνετα στην τσάντα ή την τσέπη σας. Οι σερβιέτες TENA Lady Discreet Mini μεταφέρονται εύκολα και απορρίπτονται  ακόμα πιο εύκολα.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

 • Μήκος: 21.9 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

 • Συσκευασία καταναλωτή: 20 τμχ.

Μάθετε για τις σερβιέτες TENA Lady Discreet