Νέα TENA Discreet

Εξαιρετικά σίγουρη και εκπληκτικά διακριτική

Η νέα TENA Discreet διαθέτει τώρα microPROTEXTM τεχνολογία που την κάνει 20% πιο λεπτή αλλά το ίδιο ασφαλή. Διακριτική προστασία που σας επιτρέπει να φοράτε ό,τι θέλετε.

Αυτό σημαίνει 20% πιο λεπτή αλλά το ίδιο σίγουρη.

20% πιο λεπτή, το ίδιο σίγουρη

Νέα microPROTEXTM Τεχνολογία από την TENA που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα  υπεραπορροφητικά υλικά, για να δημιουργήσει μια λεπτότερη σερβιέτα που απομακρύνει γρήγορα την υγρασία μακριά από το δέρμα. Είναι εξαιρετικά σίγουρη και με διακριτική προστασία.
Αυτό σηματοδοτεί  ένα νέο ασύμμετρο σχήμα.

Ακολουθεί κάθε σας κίνηση

Με νέο ασύμμετρο σχήμα, οι σερβιέτες TENA Discreet έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν και να κινούνται σύμφωνα με τις καμπύλες και το σχήμα του σώματός σας.
Αυτό σηματοδοτεί μια σερβιέτα ατομικής συσκευασίας

Έτοιμη να πάτε όπου θέλετε

Βολικές στη μεταφορά και τη μετέπειτα απόρριψη, οι σερβιέτες TENA Discreet διατίθενται σε ατομική συσκευασία με λεπτή σχεδίαση για να χωράνε στο πορτοφόλι ή την τσάντα σας.
Αυτό σηματοδοτεί την τριπλή προστασία ενάντια στις διαρροές

Τριπλή προστασία

Όλα τα προϊόντα TENA για Γυναίκες σάς προσφέρουν τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνή, σίγουρη και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
Αυτό σηματοδοτεί φρεσκάδα, άνεση και στεγνό δέρμα.

Απαλές, από υλικά που αναπνέουν και είναι φιλικά προς το δέρμα.

Τα προϊόντα TENA έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ασφαλή προστασία και είναι απαλά και φιλικά προς το δέρμα, για να νιώθετε στεγνή, δροσερή και άνετη.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.