Προϊόντα για τις ανάγκες σας

Διαφορετικά υγρά απαιτούν διαφορετικά προστατευτικά προϊόντα.

Η ακράτεια ούρων είναι πιο συχνή από ό,τι πολλοί άνθρωποι νομίζουν. Στην πραγματικότητα, μία στις τρεις γυναίκες άνω των 50 ετών βιώνει αδυναμία ουροδόχου κύστης και των διαρροών που αυτή συνεπάγεται. Επομένως, εάν αυτό συμβαίνει και σε εσάς, σίγουρα δεν είστε η μόνη. 
 
Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν κανονικές σερβιέτες για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια. Αυτό είναι λυπηρό, επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του αίματος και των ούρων, πράγμα που σημαίνει ότι οι σερβιέτες υγιεινής δεν είναι οι πλέον κατάλληλες για την ακράτεια. Η έμμηνος ρύση είναι βαρύτερη και βγαίνει πιο αργά, ενώ τα ούρα είναι πιο υγρά και βγαίνουν σε μεγάλες ποσότητες, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται πιο γρήγορη απορροφητικότητα. 
 
Τα προϊόντα ακράτειας μας στα πλαίσια της TENA Lady έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση των μοναδικών ιδιοτήτων των ούρων. Απορροφούν τις διαρροές με εντυπωσιακή ταχύτητα, απομακρύνουν την υγρασία μακριά από το σώμα και παγιδεύουν τις οσμές στο εσωτερικό του πυρήνα. Και σε αντίθεση με ορισμένα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που περιέχουν αποσμητικά, τα υλικά απορρόφησης pH μας προσφέρουν περισσότερα από το να καλύπτουν απλά την οσμή - βοηθούν στην εξουδετέρωσή της.