Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - σερβιετάκι μεγαλύτερου μήκους - διακριτική προστασία για γυναίκες με ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - γυναικείο σερβιετάκι για ελαφρά αδυναμία της ουροδόχου κύστης
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - διακριτικό και ασφαλές
  • TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus - κλειδώνει τις οσμές και την υγρασία στη στιγμή
  • Τριπλή προστασία TENA από διαρροές, οσμές και υγρασία

TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus

Αυτό το σερβιετάκι με μεγαλύτερο μήκος προσφέρει στους συγγενείς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα διακριτική προστασία από ελαφρά διαρροή ούρων και ελαφριά ακράτεια. Απαλό και μεταξένιο με θηλυκό τύπωμα, το TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus είναι πολύ πιο απορροφητικό από ένα συνηθισμένο σερβιετάκι χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™ που κλειδώνει τις οσμές και την υγρασία στη στιγμή. Επειδή η διακριτικότητα έχει τόση σημασία όσο και η ασφάλεια.

  • Γρήγορη και διακριτική προστασία χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™
  • Πολύ πιο απορροφητικά από ένα συνηθισμένο σερβιετάκι με λίγο μεγαλύτερο μήκος
  • Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση

Περιγραφή προϊόντος

Γρήγορη και διακριτική προστασία χάρη στην τεχνολογία microPROTEX™

Τα TENA Lady Discreet είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν από τις ανεπιθύμητες διαρροές. H τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ συγκεντρώνει μια ποικιλία υπεραπορροφητικών υλικών τα οποία προσφέρουν απορροφητικότητα στους αγαπημένους σας όπου τη χρειάζονται, και εγγυάται ασφάλεια σε συνδυασμό με διακριτικότητα. Το TENA Lady Discreet χαρίζει ηρεμία και αυτοπεποίθηση στους αγαπημένους σας.

Πολύ πιο απορροφητικά από ένα συνηθισμένο σερβιετάκι με λίγο μεγαλύτερο μήκος

Τα σερβιετάκια TENA Lady είναι πολύ πιο απορροφητικά από ένα συνηθισμένο σερβιετάκι και προσφέρουν στεγνότητα και ασφάλεια κατά των διαρροών

Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση

Μην αφήνετε την αδυναμία κύστης να σας επιβραδύνει. Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control, με μικρο-σφαιρίδια, που παγιδεύει το υγρό και εξαλείφει τις οσμές. Οι σερβιέτες TENA Lady σάς προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης οτιδήποτε και να σας συμβεί.

Ιδιαίτερα απαλή και στεγνή επιφάνεια Silky Soft Surface

Η επιφάνεια μεταξένιας απαλότητας έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει με ύφασμα και να απομακρύνει αμέσως την υγρασία, αφήνοντας τον χρήστη στεγνό και ενισχύοντας την καλή υγεία του δέρματος.

Άνω κάλυμμα QuickDry για άμεση στεγνότητα

Το TENA Lady διαθέτει μια ειδική διάτρητη επιφάνεια που απορροφά στη στιγμή τα υγρά, εξασφαλίζοντας στεγνό δέρμα για άνετη χρήση.

Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Όλα τα προϊόντα TENA Lady προσφέρουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Βοηθούν το αγαπημένο σας πρόσωπο να παραμένει στεγνό, ασφαλές και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Δερματολογικά ελεγμένα

Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα