Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

 • TENA Lady Maxi Night Σερβιέτες ακράτειας για γυναίκες
 • Σχεδιασμένες για βαριάς μορφής ακράτεια με επιπλέον απορροφητικότητα και κάλυψη στο πίσω μέρος. Ειδικά για την προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας
 • TENA Lady Maxi Night - Ιδιαίτερα απαλή και στεγνή επιφάνεια Silky Soft Surface
 • Οι TENA Lady Maxi Night είναι ανατομικά σχεδιασμένες για μεγαλύτερη διακριτικότητα και άνεση για έναν καλό ύπνο το βράδυ
 • Αυτό το προϊόν ακράτειας TENA Lady Night είναι τυλιγμένο μία φορά για άνετη χρήση
 • Τριπλή προστασία TENA από διαρροές, οσμές και υγρασία

TENA Lady Maxi Night

Οι TENA Lady Maxi Night με προστασία για τη διάρκεια της νύχτας προσφέρουν ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από διαρροές, οσμές και υγρασία. Με επιπρόσθετο μήκος και πλάτος στο πίσω μέρος της σερβιέτας για μεγαλύτερη κάλυψη και ενισχυμένη ασφάλεια, οι σερβιέτες TENA Lady Maxi Night είναι ειδικά σχεδιασμένες να προσφέρουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο νυχτερινή προστασία για έναν καλό ύπνο.

 • Προστασία κατά την διάρκεια της νύχτας
 • Το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control συμβάλλει στην εξαφάνιση των ανεπιθύμητων οσμών
 • Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Περιγραφή προϊόντος

Προστασία κατά την διάρκεια της νύχτας

Τα TENA Lady Maxi Night προσφέρουν υψηλή προστασία κατά την διάρκεια της νύχτας. Το επιπρόσθετο μήκος και πλάτος στο πίσω μέρος της σερβιέτας αποτρέπει τις διαρροές όταν βρίσκεστε σε ξαπλωτή θέση, πρσφέροντας έτσι ασφάλεια και αυτοπεποίθηση καθ'όλη την διάρκεια της νύχτας.

Το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control συμβάλλει στην εξαφάνιση των ανεπιθύμητων οσμών

Οι σερβιέτες TENA Lady διαθέτουν το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control, με τις μικροπέρλες φρεσκάδας που μειώνουν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων οσμών. Τα TENA Lady προσφέρουν διακριτικότητα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνεση και αξιοπρέπεια.

Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Όλα τα προϊόντα TENA Lady προσφέρουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Βοηθούν το αγαπημένο σας πρόσωπο να παραμένει στεγνό, ασφαλές και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Τα TENA Lady είναι ανατομικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη διακριτικότητα και άνεση

Οι σερβιέτες TENA Lady προσφέρουν προστασία, άνεση και διακριτικότητα. Οι σερβιέτες TENA Lady είναι ανατομικά σχεδιασμένες για να νιώθετε άνετα όταν φοράτε σερβιέτα.

Δερματολογικά ελεγμένα

Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα.

Ιδιαίτερα απαλή και στεγνή επιφάνεια Silky Soft Surface

Η στεγνότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην αίσθηση φρεσκάδας και την προστασία του δέρματος. Για αυτόν τον λόγο, οι σερβιέτες TENA Lady διαθέτουν επιφάνεια με μεταξένια απαλότητα που μοιάζει με ύφασμα και απομακρύνει αμέσως την υγρασία από το δέρμα. Οι σερβιέτες TENA Lady κρατούν την αγαπημένη σας στεγνή και διατηρούν την αυτοπεποίθησή της.

Σε ατομική συσκευασία για μεγαλύτερη ευκολία

Κάθε σερβιέτα TENA Lady βρίσκεται σε ατομική συσκευασία, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να τις μεταφέρετε διακριτικά και να τις απορρίπτετε άνετα.

Τα μαλακά ελαστικά πλαϊνά βοηθούν ώστε να εφαρμόζει καλύτερα η σερβιέτα στο σώμα.

Τα μαλακά ελαστικά πλαϊνά βοηθούν ώστε να εφαρμόζει καλύτερα η σερβιέτα στο σώμα προσφέροντας άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια κατά των διαρροών.

Το απαλό εξωτερικό υλικό που μοιάζει με ύφασμα και αναπνέει συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος

Οι σερβιέτες TENA Lady κατασκευάζονται από απαλό υλικό που αναπνέει και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας την περιττή υγρασία και βελτιώνοντας την υγεία του δέρματος. Οι σερβιέτες TENA Lady προσφέρουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα αίσθηση φρεσκάδας.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

 • Μήκος: 39.4 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

 • Συσκευασία καταναλωτή: 6 τμχ.
 • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.