Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

 • TENA Lady Discreet Normal pack shot
 • TENA Lady Discreet Normal Front
 • TENA Lady Discreet Normal Benefit
 • TENA Lady Discreet Normal Close up
 • TENA Lady Discreet Normal Individually Wrapped
 • Τριπλή προστασία TENA από διαρροές, οσμές και υγρασία

TENA Lady Discreet Normal

Το ΤΕΝΑ Lady Discreet Normal με την τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ σας προσφέρει ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από τις διαρροές, την οσμή και την υγρασία. To TENA Lady Discreet Normal διαθέτει το ίδιο μέγεθος με μια σερβιέτα περιόδου αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένη για ακράτεια  ελαφριάς μορφής. Η τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ χαρίζει απορροφητικότητα εκεί που τη χρειάζεστε και εγγυάται προστασία και διακριτικότητα για τα αγαπημένα σας άτομα.

 • Η τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ είναι ειδικά σχεδιασμένη με γνώμονα το γυναικείο σώμα με σκοπό την εξαιρετική απορροφητικότητα και διακριτικότητα.
 • Ασύμμετρο σχήμα και απαλή πλαϊνή επένδυση που βοηθούν στην τέλεια εφαρμογή.
 • Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Περιγραφή προϊόντος

Η τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ είναι ειδικά σχεδιασμένη με γνώμονα το γυναικείο σώμα με σκοπό την εξαιρετική απορροφητικότητα και διακριτικότητα.

Οι σερβιέτες TENA Lady Discreet Normal είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν εξαιρετική απορροφητικότητα με σκοπό την προστασία από διαρροές. Η τεχνολογία συμπίεσης microPROTEX™ συγκεντρώνει μια μείξη υπεραπορροφητικών υλικών τα οποία προσφέρουν απορροφητικότητα στους αγαπημένους σας όπου τη χρειάζονται, και εγγυάται ασφάλεια σε συνδυασμό με διακριτικότητα.

Ασύμμετρο σχήμα και απαλή πλαϊνή επένδυση που βοηθούν στην τέλεια εφαρμογή.

Παρέχουν ουσιαστική προστασία  στους αγαπημένους σας. Το ασύμμετρο σχήμα του πυρήνα και τα ελαστικά πλαϊνά βοηθούν τις σερβιέτες TENA Lady Discreet Normal να προσαρμόζονται στο σώμα σας, παρέχοντας τέλεια εφαρμογή. Τα πλαϊνά ακολουθούν απαλά  την κίνηση του σώματος των αγαπημένων σας προσώπων. Το TENA Lady Discreet Normal σας επιτρέπει να κινείστε με αυτοπεποίθηση χωρίς να ανησυχείτε για την απώλεια ούρων.

Τριπλή προστασία – Στεγνός, ασφαλής & με Odour Control

Όλα τα προϊόντα TENA Lady προσφέρουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Βοηθούν το αγαπημένο σας πρόσωπο να παραμένει στεγνό, ασφαλές και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Δερματολογικά ελεγμένα

Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα.

Ιδιαίτερα απαλή και στεγνή επιφάνεια Silky Soft Surface

Η αίσθηση στεγνότητας είναι σημαντική για να νιώθετε τη φρεσκάδα και για την προστασία του δέρματός σας. Οι σερβιέτες ΤΕΝΑ Lady Discreet διαθέτουν επιφάνεια με μεταξένια απαλότητα που μοιάζει με ύφασμα και απομακρύνει αμέσως την υγρασία από το δέρμα των αγαπημένων σας. Οι σερβιέτες TENA Lady Discreet χαρίζουν στεγνότητα και αυτοπεποίθηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για αυτοπεποίθηση

Οι σερβιέτες TENA Lady διαθέτουν το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control, με τις μικροπέρλες φρεσκάδας που μειώνουν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων οσμών. Τα TENA Lady Discreet προσφέρουν διακριτικότητα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνεση και αξιοπρέπεια.

Σε ατομική συσκευασία

Κάθε σερβιέτα TENA Lady Discreet Normal διαθέτει ατομική συσκευασία με την τεχνολογία Easy Wrap και έτσι μπορείτε να την έχετε άνετα στην τσάντα ή την τσέπη σας, ενώ επίσης είναι και εύκολο να την πετάξετε..

Το απαλό εξωτερικό υλικό που μοιάζει με ύφασμα και αναπνέει συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος

Οι σερβιέτες TENA Lady κατασκευάζονται από απαλό υλικό που αναπνέει και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας την περιττή υγρασία και βελτιώνοντας την υγεία του δέρματος. Οι σερβιέτες TENA Lady προσφέρουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα αίσθηση φρεσκάδας.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

 • Μήκος: 27.5 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

 • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.
 • Συσκευασία καταναλωτή: 24 τμχ.