Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

  • TENA Pants Plus Night pack shot
  • Μπροστινή πλευρά προϊόντος TENA Pants Super
  • Πίσω πλευρά προϊόντος TENA Pants Super
  • Κοντινό προϊόντος TENA Pants Super

TENA Pants Plus Night

Το TENA Pants Plus Night είναι ένα προστατευτικό εσώρουχο μίας χρήσης για άνδρες και γυναίκες που μπορεί να φορεθεί όπως τα καθημερινά εσώρουχα. Με τη μοναδική Ζώνη Διπλής Απορρόφησης, παρέχει στο αγαπημένο σας πρόσωπο απόλυτη ασφάλεια και τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Χάρη στον προηγμένο σχεδιασμό προϊόντος, το TENA Pants Plus Night σας χαρίζει νύχτες χωρίς καμία ανησυχία. Επίσης, είναι κατάλληλο και για ημερήσια χρήση, αν απαιτείται επιπρόσθετη ασφάλεια.

  • Ζώνη Διπλής Απορρόφησης
  • Ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές
  • Odour Neutralizer

Περιγραφή προϊόντος

Ζώνη Διπλής Απορρόφησης

Το TENA Pants Plus Night έχει Ζώνη Διπλής Απορρόφησης που παρέχει εξαιρετική απορρόφηση και αποτελεσματική προστασία κατά των διαρροών. Η Ζώνη Διπλής Απορρόφησης απομακρύνει την υγρασία γρήγορα και αποτελεσματικά, κλειδώνοντάς την στα εσωτερικά στρώματα για μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Τα TENA Pants Plus Night είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν τη βέλτιστη ασφάλεια κατά των διαρροών, προσφέροντας στο αγαπημένο σας πρόσωπο στεγνότητα και άνεση καθόλη την διάρεκια της νύχτας.

Ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές

Τα TENA Pants Plus Night είναι σχεδιασμένα με ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές μέσα στον πυρήνα τους, η οποία παρέχει στο αγαπημένο σας πρόσωπο τη βέλτιστη ασφάλεια και απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Odour Neutralizer

Η τεχνολογία Odour Neutralizer μειώνει τις ανεπιθύμητες οσμές και διατηρεί την αίσθηση φρεσκάδας και την αυτοπεποίθηση του αγαπημένου σας προσώπου από την ώρα που θα ξυπνήσει. Μικροπέρλες κλειδώνουν τα ούρα στο εσωτερικό τους και μειώνουν την εξάπλωση της οσμής, προσφέροντας αυξημένη διακριτικότητα και ασφάλεια.

Ελεγχόμενη ανατομική εφαρμογή

Το TENA Pants Plus Night είναι σχεδιασμένο να παραμένει στη θέση του και να παρέχει εξαιρετική προστασία, άνεση και διακριτικότητα στο αγαπημένο σας πρόσωπο, για να μπορεί να επικεντρωθεί στην ξεκούρασή του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Με ύφασμα που αναπνέει

Το TENA Pants Plus Night κατασκευάζεται από υλικό που αναπνέει και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας την περιττή υγρασία και βελτιώνοντας την υγεία του δέρματος. Το TENA Pants Plus Night διατηρεί την αίσθηση φρεσκάδας στο αγαπημένο σας πρόσωπο μετά από έναν καλό ύπνο όλη τη νύχτα.

Εύκολη αναγνώριση του εμπρός και του πίσω μέρους

Οι χρωματιστές κλωστές στο πίσω μέρος του προϊόντος βοηθούν να αναγνωρίζεται η πίσω και η μπροστινή πλευρά του για την εύκολη τοποθέτηση του 

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα

Μέγεθος:

80 cm έως 110 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.
μωβ

Μέγεθος:

100 cm έως 135 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.
μωβ