Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

Πιεστική ακράτεια στις γυναίκες

Τέσσερις ώριμες φίλες γελούν στην παραλία
Μήπως κόβετε το γέλιο σας σύντομα, λόγω μιας πιθανής απροσδόκητης διαρροής; Διαπιστώνετε διαρροή ούρων όταν βήχετε, φταρνίζεστε, γελάτε ή σηκώνετε βάρη; Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για ακράτεια από προσπάθεια, που είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ακράτειας στις γυναίκες.
 
Η ακράτεια από προσπάθεια στις γυναίκες συμβαίνει όταν οι μύες του πυελικού εδάφους που υποστηρίζουν την ουροδόχο κύστη έχουν εξασθενήσει. Εάν γελάσουμε, πηδήξουμε, βήξουμε ή σηκώσουμε κάτι βαρύ, αυτό αυξάνει την πίεση στην ουροδόχο κύστη και οι μύες του πυελικού εδάφους δεν είναι σε θέση να σφίξουν αρκετά για να συγκρατήσουν όλα τα ούρα. Συνήθως, μόνο μικρές ποσότητες ούρων ξεφεύγουν. 
 
Με τις ασκήσεις kegel, μπορείτε να εξασκήσετε τους μυς του πυελικού εδάφους σας ώστε να βελτιωθούν στο να συγκρατούν τις διαρροές. Μπορείτε ακόμη να διαχειριστείτε τα συμπτώματα της ακράτειας από προσπάθεια με προστατευτικά σερβιετάκια, σερβιέτες και εσώρουχα. Επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος μας για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, ή να παραγγείλετε ένα δωρεάν δείγμα

Ζώντας με ακράτεια από προσπάθεια

«Φοβόμουν ότι κάποιος θα το πρόσεχε»

Γυναίκες που κάνουν γιόγκα

Συμβουλές & μυστικά

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Δύο γυναίκες με ποδήλατα κάθονται στο γρασίδι και ξεκουράζονται στο ηλιόλουστο χωράφι.

Πέντε λεπτά κάθε ημέρα

Μειώστε τον κίνδυνο των διαρροών ούρων με τις ασκήσεις πυελικού εδάφους.

Μία γυναίκα που κάνει τζόκινγκ με ακουστικά βλέπει την ώρα στο ρολόι της.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.