Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

TENA Lady Ultra Mini

Τόσο διακριτικά όσο ένα συνηθισμένο σερβιετάκι μεγάλου μεγέθους και πολύ πιο στεγνά. Το TENA Lady Ultra Mini αντιμετωπίζει τις μικρές διαρροές στη στιγμή.

  • Σύστημα απορρόφησης οσμών Fresh Odour Control για ενισχυμένη αυτοπεποίθηση
  • Με μεταξένια απαλότητα
  • Πυρήνας Lock-Away Core για καλυτερη στεγνότητα

Περιγραφή προϊόντος

Σύστημα απορρόφησης οσμών Fresh Odour Control για ενισχυμένη αυτοπεποίθηση

Μην αφήνετε τις μικρές διαρροές να επιβραδύνουν τον ρυθμό της ζωής σας. Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν σύστημα απορρόφησης οσμών Fresh Odour Control με μικροσφαιρίδια που περικλείουν τα υγρά και εξουδετερώνουν τις οσμές. Τα TENA Lady διατηρούν την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που έχετε, σε όλες τις περιστάσεις.

Με μεταξένια απαλότητα

Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν ένα κάλυμμα με μεταξένια απαλότητα που μοιάζει με ύφασμα και έχει εξαιρετικά μαλακή αίσθηση, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Αυτό είναι που κάνει το TENA Lady τόσο άνετο. Πιθανότατα κιόλας να ξεχάσετε ότι το φοράτε.

Πυρήνας Lock-Away Core για καλυτερη στεγνότητα

Τα σερβιετάκια TENA Lady διαθέτουν έναν μοναδικό εξαιρετικά λεπτό πυρήνα Ultra Slim Core ο οποίος είναι δύο φορές πιο απορροφητικός σε σχέση με ένα κοινό σερβιετάκι. Περιέχει μικρο-απορροφητικά στοιχεία που συγκρατούν τα ούρα και τα φυλακίζουν. Τα σερβιετάκια TENA Lady σάς κρατούν στεγνή και διατηρούν την αυτοπεποίθησή σας.

Άνω κάλυμμα QuickDry για άμεση στεγνότητα

Το TENA Lady διαθέτει μια ειδική διάτρητη επιφάνεια που απορροφά στη στιγμή τα υγρά, αφήνοντας το δέρμα σας στεγνό και με αίσθηση φρεσκάδας. Τα TENA Lady θα σας βοηθήσουν να νιώθετε άνετη και στεγνή όλη την ημέρα.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα


  • Μήκος: 19 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 14 τμχ.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.