Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

TENA Pants Plus Night

Το TENA Pants Plus Night είναι ένα προστατευτικό εσώρουχο μιας χρήσης για άνδρες και γυναίκες που μπορεί να φορεθεί όπως τα καθημερινά εσώρουχα. Με την μοναδική Ζώνη Διπλής Απορρόφησης, σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια και τριπλή προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Χάρη στον προηγμένο σχεδιασμό προϊόντος, το TENA Pants Plus Night σας χαρίζει νύχτες χωρίς καμία ανησυχία. Επίσης, είναι κατάλληλο και για ημερήσια χρήση, αν απαιτείται επιπρόσθετη ασφάλεια.

  • Ζώνη Διπλής Απορρόφησης
  • Ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές
  • Odour Neutralizer

Περιγραφή προϊόντος

Ζώνη Διπλής Απορρόφησης

Το TENA Pants Plus Night έχει Ζώνη Διπλής Απορρόφησης που παρέχει εξαιρετική απορρόφηση και αποτελεσματική προστασία κατά των διαρροών. Η Ζώνη Διπλής Απορρόφησης απομακρύνει την υγρασία γρήγορα και αποτελεσματικά, κλειδώνοντάς την στα εσωτερικά στρώματα για μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές

Τα TENA Pants Plus Night είναι σχεδιασμένα με ενσωματωμένη θωράκιση προστασίας από τις διαρροές μέσα στον πυρήνα τους, η οποία σας παρέχει τη βέλτιστη ασφάλεια κατά των διαρροών και απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Odour Neutralizer

Η τεχνολογία Odour Neutralizer μειώνει τις ανεπιθύμητες οσμές και διατηρεί την αίσθηση φρεσκάδας και την αυτοπεποίθησή σας από την ώρα που θα ξυπνήσετε. Μικροπέρλες κλειδώνουν τα ούρα στο εσωτερικό τους και μειώνουν την εξάπλωση της οσμής, προσφέροντας αυξημένη διακριτικότητα και ασφάλεια.

Πολή καλή εφαρμογή στο σώμα

Το TENA Pants Plus Night είναι σχεδιασμένο να παραμένει στη θέση του και να σας παρέχει εξαιρετική προστασία, άνεση και διακριτικότητα, για να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ξεκούρασή σας στη διάρκεια της νύχτας.

Μαλακό υλικό που αναπνέει

Το TENA Pants Plus Night κατασκευάζεται από υλικό που αναπνέει και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας την περιττή υγρασία και βελτιώνονταςτην υγεία του δέρματος. Με το TENA Pants Plus Night διατηρείτε την αίσθηση φρεσκάδας μετά από έναν καλό ύπνο όλη τη νύχτα.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα


Μέγεθος:

80 cm έως 110 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.
μωβ

Μέγεθος:

100 cm έως 125 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 12 τμχ.
μωβ

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.