Βρίσκεστε στο <country>

Πηγαίνετε στον ιστότοπο της ΤΕΝΑ για τοπικές πληροφορίες.

TENA Pants Normal

Τα TENA Pants Normal είναι τόσο διακριτικά και άνετα όσο ποτέ! Έχουν υπερ-απορροφητικό υλικό συγκεντρωμένο ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται. Προσφέρουν στενή εφαρμογή ώστε να είναι αξιόπιστα, ασφαλή αλλά και άνετα σαν κανονικά εσώρουχα. Τα ΤΕΝΑ Pants Normal φοριούνται εύκολα και προσφέρουν αξιόπιστη στεγνότητα και ασφάλεια.

  • Το TENA Pants αγκαλιάζει απαλά το περίγραμμα του σώματος
  • Ο εξουδετερωτής οσμών Odour Neutralizer μειώνει τις επιπτώσεις της οσμής αμμωνίας
  • Τοιχώματα διαρροών για επιπρόσθετη ασφάλεια

Περιγραφή προϊόντος

Το TENA Pants αγκαλιάζει απαλά το περίγραμμα του σώματος

Τα TENA Pants τεντώνονται, για να εφαρμόζουν στο σώμα ακριβώς όπως τα εσώρουχα. Η πάνα αγκαλιάζει απαλά το περίγραμμα του σώματος, διασφαλίζοντας ότι το προϊόν προστασία βρίσκεται πάντα στη θέση του. Τα TENA Pants παρέχουν τέλεια εφαρμογή στο σώμα, εξασφαλίζοντας στον αγαπημένο σας άνεση και ασφάλεια.

Ο εξουδετερωτής οσμών Odour Neutralizer μειώνει τις επιπτώσεις της οσμής αμμωνίας

Ο εξουδετερωτής οσμών Odour Neutralizer μειώνει τις επιπτώσεις της οσμής αμμωνίας, εξασφαλίζοντας αίσθηση φρεσκάδας και αξιοπρέπειας.

Τοιχώματα διαρροών για επιπρόσθετη ασφάλεια

Τα TENA Pants έχουν υψηλής απόδοσης πλευρικά τοιχώματα για επιπρόσθετη ασφάλεια όταν βρίσκεστε σε όρθια, καθιστή ή και ξαπλωτή θέση.

Η γρήγορη απορρόφηση των υγρών και ο ιδιαίτερα απορροφητικός πυρήνας εξασφαλίζουν στεγνό δέρμα για πολλές ώρες

Η τεχνολογία αίσθησης στεγνότητας FeelDry διοχετεύει γρήγορα ακόμα και μεγάλη ποσότητα ούρων στον πυρήνα του προϊόντος. Τα ούρα φυλακίζονται στον πυρήνα, ακόμα και υπό πίεση, και δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την καλή υγεία του δέρματος.

Πλαϊνές ραφές με δυνατότητα ανοίγματος για εύκολη αφαίρεση

Τα TENA Pants προστασίας για την ακράτεια αφαιρούνται τόσο εύκολα, όσο εύκολα φοριούνται. Απλώς ανοίξτε τις πλαϊνές ραφές και αφαιρέστε την πάνα.

Προϊόν που αναπνέει και είναι απαλό για το δέρμα

Τα TENA Pants προστασίας για την ακράτεια διαθέτουν εξωτερικό υλικό που αναπνέει πλήρως και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η περιττή υγρασία, για υγιές δέρμα και μεγαλύτερη άνεση του χρήστη.

Ο Δείκτης Υγρασίας σας δείχνει πότε είναι η στιγμή για την αλλαγή του εσώρουχου

Δεν χρειάζεται κανείς να ανοίγει τα TENA Pants για να μάθει πότε έχει έρθει η στιγμή για την αλλαγή του εσώρουχου. Ο Δείκτης Υγρασίας, στην εξωτερική πλευρά του εσώρουχου αλλάζει χρώμα απο κίτρινο σε μπλε όταν είναι η στιγμή της αλλαγής. Μια ματιά στον Δείκτη Υγρασίας θα σας καθοδηγήσει.

Πληροφορίες για το προϊόν

Απορροφητικότητα


Μέγεθος:

80 cm έως 100 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 10 τμχ.
βερίκοκο

Μέγεθος:

100 cm έως 135 cm

Διατίθεται σε συσκευασίες:

  • Συσκευασία καταναλωτή: 10 τμχ.
βερίκοκο

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.