Η προσέγγιση της TENA όσον αφορά τη βέλτιστη φροντίδα της ακράτειας

Σκοπός οποιασδήποτε δραστηριότητάς μας είναι η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Για το λόγο αυτό, εκπονούμε ένα διαρκές ερευνητικό πρόγραμμα με όλους εκείνους που σκοπεύουμε να βοηθήσουμε, οι οποίοι μας προσφέρουν απαράμιλλη γνώση σχετικά με τις επιπτώσεις της διαχείρισης της ακράτειας σε άτομα, φροντιστές, επαγγελματίες της φροντίδας υγείας, ιδρύματα και υγειονομικές αρχές.

Αυτές οι πληροφορίες υποστηρίζουν το ερευνητικό και αναπτυξιακό μας πρόγραμμα, το οποίο αξιοποιεί επίσης τις ικανότητες και την εμπειρία επιστημόνων και επαγγελματιών του χώρου της φροντίδας υγείας από ολόκληρο τον κόσμο. Χρησιμοποιούμε τις διαφορετικές τους ικανότητες για την ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών που θα συνεχίσουν να μετριάζουν τις επιπτώσεις της ακράτειας στη ζωή των ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, αυτή η προσέγγιση έχει οδηγήσει σε καινοτομίες για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής απορροφητικότητας, τα οποία είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά στεγνά, διακριτικά και απαλά για το δέρμα. Οι ιδιότητες αυτές αποτελούν βασική απαίτηση όσων επιθυμούν να διαχειρίζονται την ακράτειά τους και ταυτόχρονα να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Πιστεύουμε οτι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή σας

Πίστευα ότι ποτέ δεν θα τολμούσα ξανά να κάνω ηλιοθεραπεία με το μπικίνι μου…
Η
TENA Lady Mini Magic είναι η πιο διακριτική προστασία μας και έχει το ίδιο μέγεθος με ένα σερβιετάκι.

Έμαθα να το εμπιστεύομαι και είμαι απολύτως σίγουρη ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διαρροή.
Η μοναδική τεχνολογία της επένδυσης QuickDry και ο απορροφητικός πυρήνας Lock Away Core τόσο στις σερβιέτες όσο και στα προστατευτικά εσώρουχα εξασφαλίζουν στεγνή αίσθηση, άνεση και ασφάλεια ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης.

Πίστευα ότι πολύωρες έξοδοι από το σπίτι ανήκαν πλέον στο παρελθόν. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει χάρις στα TENA Pants Discreet.
TENA Pants Discreet - Προστατευτικό εσώρουχο που προσφέρει την εμφάνιση και την αίσθηση ενός κανονικού εσωρούχου, ωστόσο προσφέρει άνεση και ασφάλεια όλη μέρα.

(Επαγγελματίας υγείας εργαζόμενος σε οίκο ευγηρίας)
Όταν αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε στους ενοίκους του οίκου ευγηρίας μας τα προϊόντα TENA, οι ερεθισμοί του δέρματος απλώς εξαφανίστηκαν!
Σε ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων φροντίδας, εφαρμόζουμε την τεχνολογία FeelDry™. Είναι μια ειδικά σχεδιασμένη επένδυση, με υψηλής ταχύτητας εισόδους, η οποία παραμένει στεγνή μετά τη χρήση, ακόμη και όταν ασκείται πίεση. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος των δερματικών ερεθισμών, η συχνότητα των αλλαγών και το σχετιζόμενο κόστος. Επίσης, αυξάνεται σημαντικά η άνεση που νιώθει ο ασθενής.

(Φροντιστής συγγενή)
Είμαι 65 ετών και δεν έχω πλέον τις δυνάμεις που είχα παλαιότερα. Κάθε αλλαγή στις πάνες ακράτειας της μητέρας μου καταπονεί σημαντικά τη μέση μου….
Το TENA Flex είναι ένα προϊόν all-in-one με εργονομικό σχεδιασμό, ώστε να διευκολύνει την αλλαγή των ατόμων που έχουν προβλήματα κινητικότητας και ταυτόχρονα να μειώνει τον κίνδυνο καταπόνησης της μέσης για τους φροντιστές. Έτσι, η διαδικασία της αλλαγής γίνεται πιο εύκολα και πιο άνετα και για τους δύο.

Ασφάλεια

Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα ύψιστης ασφάλειας και φέρουν σήμανση CE ως απόδειξη συμμόρφωσης με τις οδηγίες της ΕΕ περί ασφάλειας και απόδοσης.