Ποιοι είμαστε

Με εμπειρία άνω των 40 ετών, η TENA είναι παγκοσμίως πρωτοπόρα εταιρεία στη διαχείριση της ακράτειας, την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών για άτομα και υπηρεσιών φροντίδας υγείας σε 90 χώρες.

Όντας ήδη καθιερωμένο ηγετικό σήμα (με 40% μερίδιο αγοράς) στην Ευρώπη, είμαστε επίσης αναπτυσσόμενο εμπορικό σήμα στις ΗΠΑ και επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στην Κεντρική και τη Λατινική Αμερική, την Άπω Ανατολή, την Ινδία και άλλες αναπτυσσόμενες περιοχές. Καθοδηγούμε τις εξελίξεις στην ανάπτυξη προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ατόμων, φροντιστών, κλινικού προσωπικού και των υπηρεσιών υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η TENA ανήκει στην SCA. Εκτός από την TENA, στην SCA ανήκουν γνωστές εμπορικές ονομασίες από το χώρο της γυναικείας υγιεινής, όπως Libresse, Nana, Nuvenia, και Bodyform, καθώς και οι παιδικές πάνες Libero και Drypers.

 

Η SCA ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1929 από τον Ivar Kreuger  και αυτή τη στιγμή απασχολεί περίπου 51.000 άτομα σε 40 χώρες με ετήσιες πωλήσεις ύψους 101 δις σουηδικών κορονών (SEK) (€11 δις). Συναλλαγές των μετοχών της εταιρείας πραγματοποιούνται στα χρηματιστήρια της Στοκχόλμης, του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε την εταιρική αναφορά της SCA.