Οι ευθύνες μας

Ενδιαφερόμαστε με πάθος για τους ανθρώπους και τη φύση

Στην TENA, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την αειφορία. Αυτή σημαίνει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τις επιπτώσεις που επιφέρει η επιχείρησή μας στις κοινωνίες και το περιβάλλον, με τρόπο που να βελτιώνει την ποιότητα της σημερινής ζωής και να συνεισφέρει σε ένα καλύτερο αύριο.

Η αειφορία, για εμάς δεν αποτελεί νέα ιδέα ούτε και για τη μητρική μας εταιρεία SCA. Έχουμε μακρά παράδοση στη ενσωμάτωση περιβαλλοντικών και κοινωνικών θεμάτων στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής μας, ενώ εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια, συντάσσουμε Εκθέσεις αειφορίας τις οποίες και δημοσιοποιούμε, μέσω των οποίων καταδεικνύεται η πρόοδός μας σε αυτόν τον τομέα.

Είμαστε περήφανοι που οι κόποι μας έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως. Η SCA συμπεριλήφθηκε στους Δείκτες Βιωσιμότητας του Dow Jones (Dow Jones Sustainability Indexes) για το 2009: Σύμφωνα με αυτούς τους δείκτες, οι κορυφαίες αειφόρες επιχειρήσεις αξιολογούνται σε κοινωνικό, περιβαλλοντολογικό και οικονομικό επίπεδο.

Κοινωνικό

Εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή, να την κάνουμε απλότερη και ασφαλέστερη για τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους υπαλλήλους μας.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Οικονομικό

Η SCA συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών, στις οποίες δραστηριοποιείται, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την οικονομική κατάσταση χιλιάδων οικογενειών.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Περιβαλλοντικό

Οι οικολογικές μας δράσεις καταδεικνύουν την μακροπρόθεσμη αφοσίωσή μας στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντός μας.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

ΚοινωνικόΟικονομικόΠεριβαλλοντικό