Ανακαλύψτε το πρόγραμμα Core Wellness της TENA

Αν πραγματικά θέλετε να δείτε διαφορά στους μύες του πυελικού εδάφους, η ενδυνάμωση των μυών του κορμού και της λεκάνης μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της αντοχής και του τόνου τους. Επίσης, μπορεί να βελτιώσει τη στάση σας, να μειώσει τους πόνους στην πλάτη και σε ορισμένες περιπτώσεις, να βελτιώσει την αδυναμία της ουροδόχου κύστης. Για αυτόν το λόγο, η TENA προσφέρει το πρόγραμμα Core Wellness, ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα βελτιώσει την υγεία και θα αυξήσει την ευεξία σας.

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος συνεργαστήκαμε με την Kari Bø, μια διεθνούς φήμης φυσικοθεραπεύτρια και ειδική στην έρευνα και την αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων στις γυναίκες. Αποκλειστικά για τα μέλη μας, η Kari Bø δείχνει την τεχνική Pelvicore – απλές και διασκεδαστικές ασκήσεις που ενδυναμώνουν τους μύες σας σε χρόνο ρεκόρ. Μπορείτε να δείτε τα video με τις ασκήσεις εδώ www.tenasynseola.gr

Η τεχνική Pelvicore περιλαμβάνει ασκήσεις, οι οποίες έχει αποδειχτεί ότι ενδυναμώνουν το πυελικό έδαφος και τους άλλους μύες του κορμού και της λεκάνης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να θεραπεύσει την ακράτεια ούρων από προσπάθεια στα 2/3 των γυναικών.