Νέα TENA Lady Discreet

Η ΝΕΑ TENA Lady Discreet διαθέτει την τεχνολογία microPROTEX, που την κάνει 20% πιο λεπτή και το ίδιο σίγουρη. Μία διακριτική προστασία που σου επιτρέπει να φοράς ότι θέλεις.

20% πιο λεπτή, το ίδιο σίγουρη

Η νέα τεχνολογία microPROTEX από την TENA συνδυάζει υπέρ-απορροφητικά υλικά, για να δημιουργήσει μία πιο λεπτή σερβιέτα που απομακρύνει άμεσα την υγρασία από το δέρμα. Μία εξαιρετικά σίγουρη και διακριτική προστασία.

Ακολουθεί την κάθε σου κίνηση

Με ένα νέο ασύμμετρο σχήμα, οι σερβιέτες TENA Lady Discreet είναι σχεδιασμένες να ταιριάζουν στις καμπύλες και το σχήμα του σώματός σου.

Πάρτες μαζί σου όπου πας

Εύκολες για να τις μεταφέρεις και αργότερα να τις πετάξεις, οι σερβιέτες TENA Lady Discreet είναι σε ατομική συσκευασία με λεπτό κάλυμμα για να μπαίνουν εύκολα στο πορτοφόλι ή την τσάντα σου.

Τριπλή προστασία

Η σειρά TENA Lady σου παρέχει Τριπλή Προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Έτσι, σε βοηθάει να είσαι κάθε μέρα στεγνή, σίγουρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Απαλά, φιλικά με το δέρμα αφήνοντάς το να αναπνέει

Τα προϊόντα TENA είναι φτιαγμένα για σου παρέχουν σίγουρη προστασία, που είναι ταυτόχρονα απαλή και φιλική με το δέρμα, για να νοιώθεις στεγνή, γεμάτη φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση.