Τι θέλετε να μάθετε για την αδυναμία της ουροδόχου κύστης;

Σε αυτή την ενότητα συγκεντρώσαμε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την αδυναμία της ουροδόχου κύστης και να γνωρίσετε τις λύσεις που υπάρχουν. Υπάρχει μια ενότητα σχετικά με τις αιτίες και τους τύπους της αδυναμίας της ουροδόχου κύστης και μια ενότητα με τίτλο "Τι μπορείτε να κάνετε" με χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις. Πριν από οτιδήποτε άλλο όμως, ας ξεκινήσουμε με ένα σύντομο κουίζ για να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα από τους μύθους που υπάρχουν σχετικά με την αδυναμία της ουροδόχου κύστης.

Η αδυναμία της ουροδόχου κύστης παρουσιάζεται κυρίως σε ηλικιωμένα άτομα, σωστά;

Μάθετε ποια είναι η πραγματικότητα
 • Μύθος ή πραγματικότητα

  Υπάρχουν άπειροι μύθοι σχετικά με την αδυναμία της ουροδόχου κύστης και κάποιους από αυτούς τους έχετε ακούσει σίγουρα κι εσείς. Κάντε αυτό το απλό κουίζ, ώστε να γνωρίζετε ποια είναι η πραγματικότητα και ποιος ο μύθος

 • Μάθετε τις πραγματικές αιτίες της αδυναμίας της ουροδόχου κύστης

  Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να παρουσιαστεί αδυναμία της ουροδόχου κύστης σε κάποιον είναι πολλοί και οι συνηθέστεροι περιγράφονται αναλυτικά σε αυτή την ενότητα. Όταν κατανοήσετε το λόγο για τον οποίον το σώμα σας συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, θα είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε τις καλύτερες τακτικές για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.

 • Μάθετε τον τύπο για τη δική σας περίπτωση

  Οι συμβουλές και οι υποδείξεις διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της αδυναμίας της ουροδόχου κύστης, την οποία αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα. Αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον τύπο που αφορά τη δική σας περίπτωση, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

 • Τι μπορείτε να κάνετε

  Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε τις πληροφορίες και τις τακτικές που είναι κατάλληλες για τον τύπο της αδυναμίας ουροδόχου κύστης που αντιμετωπίζετε καθώς και ορισμένες χρήσιμες υποδείξεις και συμβουλές που αφορούν τον τρόπο ζωής σας, οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν άνεση, διακριτικότητα και ασφάλεια.

 • Συχνές ερωτήσεις

  Αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την αδυναμία της ουροδόχου κύστης και τη διαχείρισή της, αναζητήστε τις πρώτα σε αυτή την ενότητα, όπου παράλληλα θα αποκτήσετε ορισμένες βασικές γνώσεις. Αν αφού διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις, κάποια απορία σας δεν έχει λυθεί, υποβάλετέ την στο φόρουμ συζητήσεων, για να δείτε τι έχουν να πουν οι άλλοι σχετικά με αυτό το θέμα. Μπορείτε να μάθετε πολλά από τους άλλους, οπότε όσο περισσότεροι μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, τόσο το καλύτερο.