Βέλτιστες λύσεις φροντίδας

Τι πρέπει να αναζητά κανείς στα προϊόντα για τη φροντίδα της ακράτειας;

Πιθανόν να πιστεύετε ότι όλα τα προϊόντα για τη της ακράτειας είναι παρόμοια, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά στη σωματική άνεση και την ευεξία του παιδιού που φροντίζετε, καθώς και να διευκολύνουν το ρόλο σας ως φροντιστή. Αυτή η ενότητα αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό, ο οποίος εξηγεί τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της φροντίδας των παιδιών με ακράτεια και τη διευκολύνουν.

Η επίτευξη της καλύτερης δυνατής φροντίδας

Ο παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα στη φροντίδα της ακράτειας είναι η εξασφάλιση τόσο της σωματικής όσο και της συναισθηματικής ευεξίας του παιδιού και αυτό επιτυγχάνεται με προϊόντα που προσφέρουν μέγιστη φροντίδα, χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που μπορεί να έχει η ακράτεια. Παρενέργειες όπως οι διαρροές, η υγρασία στο στρώμα ή οι δερματικοί ερεθισμοί έχουν σωματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις και ταυτόχρονα είναι χρονοβόρες.

Ποιοι παράγοντες συντελούν λοιπόν στην αποφυγή αυτών των συνεπειών;

• Προστασία ταχείας απορρόφησης, η οποία απομακρύνει τα ούρα από το δέρμα για προστασία από την υγρασία
• Προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τη φυσική και διανοητική κατάσταση του παιδιού αυξάνουν την άνεση και μειώνουν την κατανάλωση του προϊόντος
• Λιγότερη υγρασία σημαίνει μικρότερο κίνδυνο δερματικών ερεθισμών, ιδίως αν το παιδί σας περνάει μεγάλες περιόδους σε καθιστή ή κλινήρη θέση λόγω αναπηρίας ή τραυματισμού.
• Αν πρέπει να αλλάζετε το παιδί σας σε κλινήρη θέση, τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα θα μειώσουν την καταπόνηση και τον κίνδυνο τραυματισμού της μέσης σας
• Λιγότερες διαρροές σημαίνουν λιγότερες αφυπνίσεις και λιγότερη υγρασία στο στρώμα
• Λιγότερες διαρροές σημαίνουν λιγότερες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας για εσάς και το παιδί σας
• Λιγότερες διαρροές σημαίνουν λιγότερες αλλαγές και λιγότερα πλυντήρια
• Η μείωση των διαρροών βοηθάει το παιδί σας να μην νιώθει  ντροπή, ιδίως στο σχολείο ή στο παιχνίδι
• Η μείωση των δερματικών ερεθισμών περιορίζει την ανάγκη για πρόσθετες φαρμακευτικές αγωγές για το δέρμα
• Ο δείκτης υγρασίας μπορεί να μειώσει τις μη απαραίτητες αλλαγές, αν το παιδί σας δεν είναι σε θέση να σας πει πότε χρειάζεται αλλαγή
• Βρείτε τη σωστή απορροφητικότητα και το κατάλληλο μέγεθος για το παιδί σας: έτσι δεν θα χρειάζεται να αγοράζετε το προϊόν με τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα και μπορείτε να χρησιμοποιείτε διαφορετικά προϊόντα για ημερήσια και νυχτερινή χρήση. (Γιατί δεν πειραματίζεστε με ένα δωρεάν δείγμα;)

Αποτελεσματική φροντίδα σημαίνει επιλογή μιας προστασίας για την ακράτεια, η οποία συνυπολογίζει όλους τους παραπάνω παράγοντες διασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση για το παιδί σας και βοηθώντας να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος και η σωματική καταπόνηση που απαιτεί η φροντίδα της ακράτειας. Αν πιστεύετε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο θα θέλατε, μιλήστε με κάποιον σύμβουλο υγείας, για να δοκιμάσετε εναλλακτικές λύσεις.

Ανακαλύψτε πώς έχει δεσμευτεί η TENA για την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας μέσω των προϊόντων της, στην ενότητα Τα πλεονεκτήματα των προϊόντων TENA.

Κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Δείτε τη σειρά προϊόντων μας για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που αγοράζετε είναι τα πλέον κατάλληλα για τις ανάγκες του παιδιού σας.